S razlogom je zovu "kraljicom recikliranja": Kate Middleton pojavila se u kaputu u kojem smo je već imali prilike vidjeti

Kombinaciji je dodala i kožnu torbu koju potpisuje brend Mulberry, a takav model nije uobičajen vojvotkin odabir jer češće nosi clutch torbice
Vidi originalni članak

Kate Middleton pridružila se na londonskoj izložbi princu Charlesu i Camillu, vojvotkinja Cornwalla, a za tu je prigodu odabrala prekrasan sivi kaput kojeg potpisuje dizajnerica Catherine Walker. Riječ je o jednom od komada u kojem smo imali prilike vidjeti vojvotkinju od Cambridgea već nekoliko puta pa je još jednom potvrdila da je ne zovu bez razloga "kraljicom recikliranja". 

Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi dizajn Catherine Walker, dizajnerice koja je bila čest odabir i princeze Dijane. Ovaj je kaput nosila nekoliko puta, u ožujku 2019. za posjet fakultetu, zatim za obilježavanje Dana sjećanja na holokaust prije dvije godine. 

Kaput je poseban zbog remena koji naglašava struk i crne kragne koja kreaciji daje romantičan prizvuk. Cijena kaputa nije poznata, a uparila ga je s Gianvito Rossi cipelama, čija je cijena na Net a Porteru 535 funti. Crne antilop cipele super su odabir ako ne preferirate tanke potpetice jer je naglasak stavljen na udobnost. Blok-potpetica jedna je od onih u kojima nije zahtjevno izdržati i cijeli dan pa su super izbor za poslovna izdanja. 

Kombinaciji je dodala i kožnu torbu koju potpisuje brend Mulberry, a takav model nije uobičajen vojvotkin odabir jer češće nosi clutch torbice ili, pak, odabere stajling bez torbe. Cijeli je outfit zaokružila nakitom koji je prethodno pripadao princezi Dijani, safirnim prstenom i naušnicama. Oni su bili dar princa Williama još 2011. godine, netom prije braka. 

U galeriji pogledajte još kombinacija Kate Middleton:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Stroge krojeve i odijela zamijenila trapericama: Jednom je prigodom rekla da od njih neće odustati ni sa 100 godina!

Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

Najsimpatičniji trio sa špice: Tata i sin u društvu ljubimca uljepšat će vam početak tjedna

Ovako otkačene hlače na špici još nismo vidjeli: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".