S razlogom je zovu "kraljicom recikliranja": Kate Middleton pojavila se u haljini koju je nosila prije 10 godina

Za event o održivosti, vojvotkinja od Cambridgea odabrala je 10 godina staru haljinu s potpisom Alexandera McQueena.
Vidi originalni članak

Sinoć je održana dodjela nagradala Eartshot Prize Awards, a ovom događanju kojem je održivost u prvom planu, prisustvovali su Kate Middleton i princ William. Vojvotkinja od Cambridgea ovom je prigodom još jednom pokazala kako rado "reciklira" odjevne komade iz vlastite garderobe pa je prošetala haljini boje lavande koju potpisuje Alexander MyQueen.

Middleton je ovu haljinu već nosila jednom prigodom, za BAFTA event u ljeto 2011. godine. Raskošnu toaletu upotpunila je s novim zlatnim remenom s detaljima u nježnoj ljubičastoj boji, dok je odabir nakita bio skroz decentan pa je stajling upotpunila parom visećih naušnica. 

Kosu je stilizirala u "prepoznatljive" valove koji su postali njezin zaštitni znak, no odabrala je asimetričnu verziju pa ih je prebacila preko jednog ramena. Tako su i naušnice došle do izražaja. Njih potpisuje dizajnerica Kiki McDonagh, a čini se kako je riječ o njezinim favoritima kad je u pitanju nakita, posebno otkad ih je nosila na vjenčanju svoje sestre Pippe Middleton, još 2017. godine, piše Hello. 

Princ William na zeleni je tepih došao u tamnozelenom baršunastom sakou kojeg je upario s crnom dolčevitom, crnim hlačama i lakiranim cipelama. 

Prije 10 godina, Kate je struk naglasila srebrnim remenom kojeg je kombinirala s clutch torbicom istog stila, a sve je, kao i na sinoćnjem društvenom događanju, upotpunila visećim naušnicama i valovima u kosi. 

Kad je u pitanju vojvotkinjina garderoba i modni odabiri, često poseže za komadima koje je već nosila u prošlosti, čime pokazuje da rado "reciklira" stvari iz ormara i stavlja naglasak na održivost u modi. Često se može čuti kako je zovu "kraljicom recikliranja", a na različitim eventima kroz godinu možemo je vidjeti u brojnim "poznatim" kombinacijama koje napravi zanimljivima tako da starom komadu doda efektan nakit, modni dodatak poput torbice ili promijeni frizuru pa cijeli stajling izgleda "novo". 

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

Još izvrsnih kombinacija vojvotkinje od Cambridgea pronađite u galeriji

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Proizvod od tridesetak kuna kojeg vjerojatno imate doma, a učinit će čuda za kosu, kožu i nokte

Modno osviješteni Tatjana i Vlaho: 'Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad '

Najpopularnije šiške u 2021. godini sada dolaze u još boljoj verziji kod koje volumen dolazi u prvi plan

Nakon feniranja frizura 'izdrži' samo jedan dan? Isprobajte savjete s kojima će trajati i nekoliko dana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".