S popularnog web shopa naručila uski kombinezon pa nasmijala pratitelje onime što joj je došlo

Da web šoping ponekad može poći po krivu, dokazala je i nizozemska influencerica koja se iznenadila kad je odjenula novi kombinezon
Vidi originalni članak

Nizozemska influencerica Rianne Meijer jako se iznenadila kad je odjenula kombinezon koji je naručila s web shopa Pretty Little Thing. I dok je na web šopu prikazan uski kombinezon koji prati liniju tijela, Rianne nije ni približno tako pristajao. Fotografiju s modnim novitetom podijelila je na društvenim mrežama i njome nasmijala pratitelje.

- Ne mogu vjerovati da me internet ovako jako zeznuo, napisala je Rianne ispod fotografije kojom je oduševila pratitelje na Instagramu, gdje ih broji više od pola milijuna. Na ovaj fail od web šopinga prikupila je više od 85 tisuća likeova, a svi su se redom nasmijali na njezinu neuspješnu narudžbu. 

Inače, ovaj je kombinezon na web shopu Pretty Little Thing dostupan po cijeni od 20 funti, odnosno nešto više od 170 kuna, a moguće je birati između četiri boje: sive, crne, bež i ružičaste.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".