S popularnog web shopa naručila trendi top, no šokirala se kad je narudžba došla: "Užasno je!"

Umjesto topa s volumioznim rukavima, dobila je bluzu koju su njezini prijatelji opisali kao - padobran!
Vidi originalni članak

Internetska kupovina mnogima je omiljen oblik kupovine. Umjesto gužvanja u trgovini i isprobavanja odjeće u kabinama, možemo u tri klika i malo strpljenja tijekom dostave doći do novog odjevnog favorita u ormaru. Ipak, postoji i loša strana shoppinga, a to je ta da ponekad možda i ne znamo što će točno doći na našu adresu. Upravo se jedna takva situacija dogodila 20-godišnjoj Britanki Kelly Lavin koja je s web shopa PrettyLittleThing naručila točkastu bluzu za 25 funti. Nadala se prozirnom modelu s puf-rukavima, no ostala je uistinu iznenađena onime što je dobila. Naime, za bluzu koju je dobila rekla je da izgleda poput padobrana. 

Rukavi na bluzi su bili toliko volumiozni da su joj pratitelji na društvenim mrežama rekli da izgledaju kao da je skočila iz zrakoplova s padobranom. Kelly je rekla da je bluza užasna i da joj je bilo jako neugodno isprobati je. Nadodala je da uopće ne sliči online verziji na kojoj rukavi jesu predimenzionirani i volumiozni, no ne na ovaj smiješan način.

Vratila sam bluzu. Uvijek kupujem u PrettyLittleThing jer je to moj omiljen webshop. Moji prijatelji cijelu situaciju smatraju jako smiješnom i nisu se mogli prestati smijati, no nikad ne bi odjenula ovaj top, rekla je Kelly.  

 

U videu pogledajte što sve možete kupiti u second hand shopu za 40 kuna:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".