S ovim modnim dodatkom privlačit ćete apsolutno sve poglede na plaži!

Ljeto je nezamislivo bez ovog detalja
Vidi originalni članak

Iako su šeširi naš najdraži modni dodatak za plažu, ove godine na njihovo mjesto polako dolaze marame u različitim uzorcima i oblicima. Iako ne štite od sunca poput šešira, već više služe kao detalj, ne odričemo ih se tako lako jer izvrsno nadopunjuju i najjednostavnije modne kombinacije. 

Odlična je vijest što ne morate ići u shopping, već smo sigurni kako imate barem jednu staru maramu koju lako možete prenamijeniti u onu za glavu. Osim na glavi, izvrsno će izgledati omotane oko ruke pa čak i - noge! 

Ako ste i vi odlučile da vam je ovo must have dodatak za plažu, pogledajte ponudu po high street trgovinama, a mi vam predlažemo ovaj iz Zare koji smo pronašli po cijeni od 69 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".