S ove tri kombinacije razdrmajte jesen onako kako to radi Heidi Klum!

Kolekcija u sve Lidlove trgovine stiže 17. rujna, a izgleda kako će ovo biti jedna baš stylish sezona!
Vidi originalni članak

Jesenski su nam dani sve bliži pa je vrijeme da počnete razmišljati koji su must have komadi ove jeseni. Bez obzira na to jeste li klasičarka ili volite otkačene komade, u novoj kolekciji Esmara by Heidi Klum, moći ćete pronaći komade za sebe jer su se pobrinuli baš za sve stilove!

S klasikom baš nikad nema greške, a dobar baloner temelj je svakog ženskog ormara. Hlače na crtu vratile su nam se na velika vrata i izgledaju bolje nego ikad, a savršeno će odgovarati uz bež dolčevitu. Bez crnih balerinki nema ni stylish jeseni, a točkice su tu kako bi razigrale cijelu stvar! 

Ljubiteljice color-blockinga konačno će doći na svoje! Business hlače koraljno crvene boje idealne su za razbijanje tmurnih jesenskih dana, a u kombinaciji s bluzom boje fuksije, sigurno nećete proći nezamijećeno. Ako niste ljubiteljice eksperimentiranja bojama, crna bluza odlično je rješenje. Styling će savršeno zaokružiti loaferice, a lakirani dio trendi je detalj zbog kojeg cipele izgledaju još elegantnije!

Nekad nema boljeg rješenja od dobre, stare crne boje - crna haljina pravo je blago u ormaru jer se može kombinirati sa svime, a uz klasični baloner izgledat će jako elegantno. Bordo boja bila je i ostala zaštitni znak jeseni pa je komad u toj boji jednostavno obvezan, dok će marama savršeno razbiti monotoniju. P.S. Ovakve su kombinacije idealne jer se, pomoću modnih dodataka, lako mogu transformirati iz dnevnog u večernji outfit

Sadržaj omogućio Lidl

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".