S osječkih ulica: Dama i frajer koji bi bez problema mogli na naslovnicu nekog modnog časopisa

Kad znaš nešto nositi, i najobičnija kombinacija izgleda fantastično!
Vidi originalni članak

Neki ljudi, štogod odjenuli, jednostavno će ukrasti pozornost! To se definitivno može reći za damu i frajera koji su prošetali Osijekom, pritom izgledajući kao da su sišli s naslovnice nekog modnog časopisa.

Ljepotica je odabrala bež haljinu koja nije izgledala nimalo dosadno jer ju je kombinirala s otkačenim modnim dodacima. Odabrala je ogrlice u zemljanim tonovima, upečatljivu žutu torbu i fantastične sandale na platformu, a sve zaokružila pomalo neočekivanim odabirom ruža, onim boje fuksije. Frajer je pokazao kako je manje više, ali i da mu monotonija u crno-sivom stoji fantastično - traperice i sivu majicu nadopunio je frajerskim odabirom nakita, a tu je i tetovaža koja je bila točka na "i" ovog fantastičnog looka

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".