S klasičnim odjelom nije mogao pogriješiti: 'Ponekad si na posao priuštim nositi i traperice, ali u odijelima se osjećam cool'

Bilo da se radi o poslovnom sastanku ili važnom događaju, klasično odijelo će uvijek biti pravi izbor za sve one koji žele ostaviti dojam samopouzdanja, elegancije i stila.
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme, trendovi se stalno mijenjaju, ali klasični odijelo uvijek ostaje modni klasik u kojem ne možete proći nezamijećeno. Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio je odvjetničkog vježbenika Viktora Marčetića u stajliš odijelu te nam je on rado ispričao detalje o svom outfitu.

– Ovu kombinaciju sam odabrao jer na posao moram nositi odijela. Ovo odijelo sam nedavno kupio u Varteksu, odličan je omjer cijene i kvalitete, pa sam uz njega stavio smeđi kaput – otkrio je.

Smeđe odijelo kombinirao je s bijelom košuljom te smeđim kariranim kaputom. Na posao, kako sam kaže, uvijek nosi bijelu ili svjetlo plavu košulju, a uz njih nosi odijela raznih boja uz koje uskladi i kaput. 

– Kravate nosim baš ako moram, draže mi je nositi bez. Odijela sam počeo nositi zbog posla, a u slobodno vrijeme nosim sportski stil i žive boje, sportski sam tip. Ponekad si na posao priuštim nositi i traperice, ali u odijelima se osjećam cool – dodao je Viktor.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Znate li što je 'sindrom sretne djevojke'? Tajna je u dobroj staroj pozitivnoj afirmaciji
Ove kreme za područje oko očiju jednako su dobre kao i njihovi skupi i luksuzni 'dupovi'
U proljetnom izdanju pravo je osvježenje na špici, a odlično kombinira trendove i klasiku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".