"Ružni" božićni džemperi su super, no jeste li vidjeli ova prezabavna ultrabožićna odijela?

Odijela se mogu nabaviti na Shinesty.com, a vjerujte nam - ovo želite vidjeti!
Vidi originalni članak

Vrijeme "ružnih" božićnih džempera je iza nas. Sad se nose najupečatljivija odijela koja možete zamisliti. Ukrašena sitnim blagdanskim motivima, ova odijela stoje između 79 i 119 dolara, a mogu se nabaviti online. 

Od ovih urnebesno smiješnih odijela, online shop je napravio pravu pomamu, a kada vidite kako izgledaju, odmah ćete poželjeti jedno za sebe ili svoju bolju polovicu.  

Jako je teško odlučiti koje od ovih odijela je bolje? Crveno? Zeleno? Pa s kojim uzorkom... Ne, evo, stvarno ne znamo koje bismo prije dodali u svoju virtualnu košaricu! 

O tome koliko su odijela popularna, najbolje govori činjenica da su neka od njih čak i - rasprodana!  

Ne znamo za vas, ali mi idemo tražiti darove za dečka, supruga, brata, prijatelja... Zamislite kakve će zvijezde božičnih tuluma biti!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".