Ružičasto od glave do pete razvedrit će i najtmurniji dan: Ovako elegantan outfit dugo nismo vidjeli na špici

Dugačka plisirana haljina izgleda odlično kad se kombinira s mule cipelama u istoj nijansi i efektnom torbom
Vidi originalni članak

Bez sumnje, ružičasta i sve njezine nijanse apsolutni su ljetni hit. Njezina popularnost ne čudi, s obzirom na to koliko je efektna, ali i kakvu moć ima pa može razvedriti i najtmurniji dan. Odabrala ju je i akterica naših modnih priča sa zagrebačkih ulica koja je nosi od glave do pete, što joj odlično pristaje. 

Njezin je izbor bila elegancija koju baš dobro nosi pa je gradom prošetala u dugačkoj plisiranoj haljini cvjetnog uzorka koja bi, osim u dnevnim prigodama, jednako dobro izgledala i u kakvoj svečanoj prilici, poput vjenčanja.

Goran Čižmešija zabilježio je odličan modni prizor u kojem je simpatična dama pokazala kako ružičaste nikad dosta. Tako je efektnu haljinu upotpunila mule cipelama s potpeticom u boji fuksije, čija je nijansa odlično uklopila s bojom haljine. U njezinoj modnom rječniku filozofija "manje je više" ne vrijedi pa je kombinaciji dodala torbu koja se, osim praktičnom ručkom, ističe i cvjetnim uzorkom. Za čistu modnu peticu!

Espadrile su klasične cipele svake ljetne sezone, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: H&M Espadrile tenisice 30,99 € FOTO: H&M Espadrile s platformom 30,99 € FOTO: Mango Espadrile od antilopa 59,99 € FOTO: Mango Kombinirane espadrile od jute 49,99 € FOTO: Mango Pletene espadrile od jute 69,99 € FOTO: Zara Ravne espadrile sa životinjskim uzorkom 25,95 € FOTO: Zara Cipele na vezanje s punim potplatom 49,95 € FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 17,99 € FOTO: Zara Sandale na vezanje s punim potplatom 22,99 €

Kratak top, cargo hlače i cool vesta: Ova zgodna dama zna kako 'isfurati' odlične komade na ležeran način
Financijska analitičarka u outfitu bez greške: 'Rijetko nosim ravnu obuću, bolje se osjećam na visini'
Prema stručnjacima, ovo su najveći trendovi kod bojanja kose za jesen 2023.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".