Ružičasti slon s talijanskim potpisom

Talijanska modna Gucci kuća širi svoje kreativne vidike i od sada ne samo da možete uživati u njihovim odjevnim kreacijama, već i u magičnim interijerima.
Vidi originalni članak

Nakon sklapanja uspješnih partnerstva s Dover Street Market-om u New Yorku i Londonu,poznata talijanska modna kuća Gucci otvorila je ekskluzivni prostor u sklopu Dover Street Market-a u Tokiju. Ginza’s Elephant Room specifičan je po neobično uređenom interijeru. Prostorija je cijela prekrivena u ružičaste tapete s cvjetnim uzorkom, a posebnu je čini skulptura velikog slona također u istom uzorku. Osim što se možete diviti zapanjujuće uređenom interijeru, također u tzv. “slonovskoj sobi” na dizajniranim stolcima izložena je Gucci cruise kolekcija za 2016 godinu. Za instalaciju slona i cjelokupno uređenje odgovoran je kreativni direktor Guccija Alessandro Michele, a konačnim radom ovog vrhunskog kreativca oduševljen je i Adrian Joffe međunarodni izvršni direktor Dover Street Market-a.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".