Ružičasta je hit izborne noći: Dame najčešće birale upečatljivu boju sezone i hladne tonove

Klasični stylinzi birali su se za važnu političku noć - noć parlamentarnih izbora
Vidi originalni članak

Izborne rezultate političarke su u izbornim stožerima uglavnom dočekale u udobnim odjevnim kombinacijama, a dominirala su odijela, sakoi, dok su neke dame bile u haljinama. Najviše se isticala ružičasta boja, koju su birale Marijana Puljak i Lana Pavić (Rijeke pravde) te Nikolina Brnjac (HDZ), dok su plave i ljubičaste tonove nosile dame u stožeru HDZ-a, poput Margarete Mađerić te Dalija Orešković (Rijeke pravde), kao i mnoge druge.

Marija Selak Raspudić iz Mosta odlučila se za zelenu midi haljinu te raspuštenu kosu u valovima, dok je europarlamentarka Biljana Borzan (SDP) nosila tamnobordo haljinu.

Dame iz Možemo! nosile su različite kombinacije. Primjerice, Ivana Kekin se odlučila za bijelu košulju s upečatljivim brošem, dok je Sandra Benčić nosila usku crvenu midi haljinu. Urša Raukar se pojavila u klasičnoj crnoj kombinaciji.

I dok su političarke u parlamentarnim strankama demonstrirale 'ziheraške' kombinacije, Ava Karabatić, koja se pojavila u stožeru Ivana Pernara, jedina je izašla iz očekivanih modnih okvira te odjenula šljokice.

U galeriji pogledajte ostale stylinge u izbornoj noći i danu:

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Šime Zelić/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".