Ručno rađene espadrile

Popularne espadrile u dizajnu branda M-ishka iznimno su ugodne, ali i stajliš!
Vidi originalni članak

Jedan od trendova ove sezone svakako su espadrile koje možemo vidjeti na svjetskim fashionisticama, što nimalo ne čudi, jer osim što su udobne mogu izgledati i vrlo chic.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim modelom koji će izgledati upadljivo, biti ugodan za  nošenje, a uz to nositi predznak handmade proizvodnje, onda su espadrile srpskog branda M-ishka i dizajnerice Emilije Katić dobar stilski odabir.

Izrađene od kože i jute, savršen su ekološki proizvod, a predimenzionirana mašna popularan je modni detalj. Dolaze u nekoliko boja i mogu se iskombinirati uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju, a s njima zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".