Rozgi minimalizam sjajno pristaje, a cipele koje nosi mnoge trendseterice imaju na listi modnih želja

Na predstavljanju H&M-ove kolekcije, Jelena Rozga zablistala je u bijelom koje je nadopunila efektnim Manolo Blahnik salonkama
Vidi originalni članak

H&M je predstavio kolekciju Innovation Circular Design Story: slavlje mode koja je od sutra dostupna na web shopovima, a jedna od ljubiteljica mode koja ju je imala prilike prva isprobati bila je i Jelena Rozga. Pjevačica je na društvenom događanju zablistala u bijelom odijelu i pokazala kako joj modni minimalizam izvrsno pristaje. 

Odabrala je genijalno odijelo, a iako na prvu vrlo klasično, sako je pravi statement komad u garderobi zahvaljujući cut out dijelu na leđima, što mu pruža odličan odmak od klasike. Hlače su također klasičnijeg kroja, a posebne su po tome što dolaze s "trakicama" kojima možete zategnuti nogavice i tako skroz promijeniti stajling. 

Osim odijela, za oko nam je zapeo i Rozgin odabir cipela. Radi se o modelu Hangisi s potpisom luksuznog brenda Manolo Blahnik, a nalaze se na listi modnih želja mnogih trendseterica. One svoju popularnost mogu zahvaliti i legendarnoj seriji "Seks i grad" jer je upravo s kultnim "manolicama" Mr. Big zaprosio Carrie, što je postala i jedna od najpopularnijih scena iz serije. 

Satenski model ima efektan detalj na prednjoj strani, a osim u prepoznatljivoj plavoj boji, salonke dolaze u još 12 nijansi, a njihova je cijena na službenoj stranici 935 eura. Bez obzira na to koju varijanti odabrali, možete biti sigurni da ćete u kolekciju dodati jedan od modela koji u modnom svijetu ima kultni status i baš nikad ne izlazi iz mode.

Baš suprotno, njegova popularnost raste iz sezone u sezonu, što potvrđuju i kolekcije mnogih pristupačnijih brendova, poput Uterquea i Zare, koji su u svoje kolekcije dodali modele koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerski, no po znatno nižim cijenama. Ako preferirate klasiku, odaberite varijantu u bež ili nude boji, no ovakav modni izbor super je kad želite napraviti odmak od klasike i "osvježiti" postojeću kolekciju. 

 

Divan prizor sa zagrebačke špice: Odlično odjevena mama sa simpatičnim i cool klincima uljepšat će vam dan

Ako razmišljate o šišanju, a niste spremni na super-kratki bob, ovu chic frizuru morate isprobati

Čizme poput njezinih hit su već godinama, a nećete pogriješiti ni ako ih i ove zime dodajte u outfite

Jednostavna i odlična: 'Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo jer je trend, a ne sviđa mi se'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".