Rozga zablistala u spektakularnoj haljini, posebno glamuroznoj zbog golih leđa i efektnih proreza

Za dodjelu nagrada u Beogradu izabrala je eNVy room potpis, dizajn kojeg često bira za nastupe i posebne prigode
Vidi originalni članak

U srijedu navečer u Beogradu je održana dodjela glazbenih nagrada MAC, gdje je Jelena Rozga svojim modnim izborom oduševila sve okupljene, kao i fanove na društvenim mrežama. Pjevačica je pokazala moć (male) crne haljine i zablistala u fantastičnom modelu iza kojeg stoji domaći modni dvojac eNVy room.

Dugačka haljina prati liniju tijela, a ističe se američkim izrezom i cut out detaljima zbog kojih haljina ostavlja wow-dojam. 

Haljina jednako atraktivno izgleda s prednje strane, gdje je krase prorezi na struku, a zahvaljujući 'golim leđima' zbog kojeg haljina postaje pravi statement komad u ormaru i savršen izbor za glamurozne prigode kada želite zablistati. 

Za nastupe i formalne prigode, Rozga često bira dizajn iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a i ovog je puta potvrdila kako joj potpis domaćeg modnog dvojca izvrsno pristaje. Ostatak kombinacije bio je vrlo jednostavan pa je pjevačica izabrala nekoliko klasika - crne sandale s remenčićima koje je dobro imati u kolekciji jer se lako kombiniraju i nosive su u raznim prigodama. Tu je i crni sako, svestrani komad koji savršeno funkcionira u dnevnim poslovnim, kao i u večernjim formalnim prigodama, kako ga nosi Jelena Rozga.

Ivona i Selver uvijek izgledaju besprijekorno, a klasika s pomakom im sjajno pristaje

Hrvati još ne kupuju M-Tac, brend kojeg je popularizirao Zelenski, no u tvrtki kažu da rade na tome

Kvalitetno čišćenje lica jako je važno: Doznajte kako pravilno očistiti kožu u dva koraka

Cool haljina Iris Rajčić: Pristaje joj kao salivena, a posebna je zbog neobičnog uzorka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".