Rozga outfit s domaćim potpisom upotpunila dizajnerskim salonkama i hit torbom od 11 600 kn

Look s potpisom domaćeg brenda A'marie upotpunila je dizajnerskim modnim dodacima koje potpisuju luksuzne modne kuće Gucci i Balenciaga.
Vidi originalni članak

Na Danu najbolje domaće glazbe pojavila se i Jelena Rozga koja je pozornost okupljenih plijenila u biijelom od glave do pete. Odabrala je hlače i asimetrični top s domaćim potpisom brenda A'marie iza kojeg stoji dizajnerica Anamarija Brkić.

Kombinaciji je dodala bijele Balenciaga salonke koje se nalaze na listama želja mnogih fashionistica, a look zaokružila upečatljivim naušnicama koje također potpisuje luskuzni brend Balenciaga. 

Posebno nam je za oko "zapela" njezina torbica s Gucci potpisom. Riječ je o modelu GG Marmont matelassé koji je popularan već szonama, a pjevačica je odabrala model u bijeloj boji. 

Torbica poput njezina dostupna je u dizajnerskom web shopu Farfetch, a njezina je cijena 1330 funti, odnosno nešto više od 11 600 kuna

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".