Rozga odabrala najneobičnije hlače koje smo do sad vidjeli na njoj, no pristaju joj odlično!

Pjevačica zna kako nositi upečatljiv domaći dizajn!
Vidi originalni članak

KLISAB, hrvatski modni brend nove generacije, i Ghetaldus optika, u Hrvatskom glazbenom zavodu predstavili su rezultat prve zajedničke suradnje - jedinstvenu kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala koja će razoružati sve ljubitelje ovog nadaleko obožavanog modnog dodatka. 

Na predstavljanju je bila i Jelena Rozga koja se ovog puta pojavila u malo drugačijem izdanju od onog u kojem smo inače navikli gledati je. Pjevačica je odabrala neobične trapez hlače od različitih materijala koje je kombinirala sa sakoom, a ovo upečatljivo odijelo potpisuje upravo domaći brend Klisab. Statement komade kombinirala je s crnom dočevitom, salonkama i clutch torbicom

Odabrala je jednostavan make up u kojem je nude ružem naglasila prirodnu ljepotu usana, a look je zaokružila predimenzioniranim, crnim ring naušnicama. 

Što su modni kritičari rekli na modna izdanja s ovogodišnje dodjele Oscara?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".