Romantični ili sportski look? Ovim nasmiješenim djevojkama s Cvjetnog oba stila pristaju savršeno

Iako smo jedva dočekali nositi omiljene zimske kapute, još se ne možemo odvojiti od kožnih jakni koje podignu baš svaku kombinaciju, a s midi haljinama izgledaju neodoljivo
Vidi originalni članak

Zahvaljujući još uvijek jesenskim temperaturama, kožne jakne i dalje mogu biti dijelom svih outfita, a ove dvije raspoložene djevojke sa špice uklopile su ih u svoje odlične outfite. 

Jedna je djevojka motorističku crnu kožnu jaknu izvrsno uparila s crnim gležnjačama na vezanje i tako romantičnoj ružičastoj midi haljini na točke dodala frajersku notu. Ipak, modnim dodacima poput Guessove male torbice i mačkastih naočala te valovima u kosi prevladala je damska dimenzija kombinacije. 

Njezina prijateljica odlučila se za izvrstan casual outfit. Dukserice u svim bojama ove su jeseni popunile police dućana, a nasmijana djevojka odabrala je za šetnju gradom toplu nijansu smeđe. Udobnu sportsku majicu odvažno je iskombinirala s crnim kožnim hlačama i sportskim tenisicama, a svoj chic look vješto je zaokružila efektnim naočalama, velikom torbom i zelenom kožnom jaknom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".