Romantične haljine sve su što ovim damama treba za super stylinge!

Prošetale su zagrebačkom špicom u pravim ljetnim izdanjima
Vidi originalni članak

Sve što treba za odličan ljetni styling je lijepa haljinica i cool sandale i spremne ste. Ova dvije dame pravi su dokaz toga. Zagrebom su prošetale u dva najveća trenda za ovu sezonu. Djevojka s lijeve strane nosi bijelu midi haljinu. Ovaj model je odličan jer stoji baš svakom obliku tijela, a u paru s pletenom torbicom i sandalama s punom potpeticom ti komadi tvore idealnu kombinaciju za šetnju gradom. Okrugle joj sunčane naočale baš dobro stoje, iako ne može baš svatko isfurati XXL okrugle okvire. 

Njena prijateljica nosi jedan od omiljenih ljetnih uzoraka - vječne prugice. Asimetrična haljina s kragnom stoji joj baš dobro, a i ona se odlučila za cipele s punom petom. Za njen oblik tijela odlično je oko struka staviti 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".