Romantične haljine najbolje se slažu s robusnim čizmama, a ova je dizajnerica to diplomirala

Chloe ima formulu kako čipku i puf rukave učiniti moćnim. Tajna je, naravno, u suprotnostima
Vidi originalni članak

Ako su romantični modeli za neku modnu kuću konstanta, onda je to Chloe. Koji god da dizajner preuzeo kuću, od Stelle McCartney do Natache Ramsay-Levi, koja je današnja art direktorica, svi poštuju genetski kod osnivačice Gaby Aghion, zacrtan još davne 1952. godine. No, taj je romantizam uvijek nekako pomaknut, izuzetno suvremen, moderan, stil koji će lako prigrliti žene koje ne vole romantične, “ženskaste” modele.

Chloe ima formulu kako čipku i puf rukave učiniti moćnim. Tajna je, naravno, u suprotnostima. Na haljinu od čipke njihova će vizija uvijek biti vojničke ili robusne čizme ili moćni sako. Tako je i u novoj kolekciji u kojoj ponovno prevladavaju romantični komadi, puno svijetlih tonova, s tek nekoliko crnih komada, no i dalje snažno i upečatljivo. Chloe sjajno koristi i traper te ga podiže na na viši nivo, kombinira ga tako da se može nositi u poslovnim prilikama s propisanim dress codeom.

Velike obožavateljice brenda su glumice Marion Cotillard, Sienna Miller, Madonna, January Jones, Maggie Gyllenhaal, Cameron Diaz, Emma Stone, Clémence Poésy, Katie Holmes, a od Hrvatica se često u Chloe odjeći može vidjeti Mirelu Srnu, koja sjajno nosi ovaj brend.

U jesenskoj smo kolekciji pronašli puno neoromantičnih komada, između kojih i Pradu, Miu Miu te Chanel. Srećom, tu su i povoljniji komadi iz Zare i H&M-a (posebno dobar ulov je bluza za 59 kuna iz Zare!).

Modni dodaci također prate ovu priču, a ponajviše ih je s potpisom Rogera Viviera, baršunasta torbica nas je jednostavno osvojila i tražimo njezinu prihvatljiviju varijantu ili čekamo brutalno sniženje. Brend Staud, koji ima često snižene modele na sjajnom dizajnerskom outletu Outnetu, također nudi nekoliko odličnih opcija torbica. Posebna je priča mlada dizajnerica Amina Muadi, za čijim su cipelama na trapez petu fashionistice posljednjih nekoliko godina doslovce izgubile glavu. Ako želite biti u trendu, morate imati Aminine cipele! No, pritom i poprilično duboko posegnuti u džep.

Jeste li već vidjeli najtraženiju haljinu ovog ljeta? Hit je na Instagramu, a obožavat će je sve romantičarke
Romantična i lepršava bluza je must have u svakoj proljetnoj garderobi: Izdvojili smo 20 najljepših
Volane na haljinama obožavamo, a zaljubili smo se i u bluze i džempere s ovim romantičnim dodatkom

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".