Romantične bijele hlače od čipke ovoj dami sa špice stoje fantastično

Pletene i čipkaste hlače jedan su od vodećih trendova ovog ljeta
Vidi originalni članak

Ovo je jedan od načina na koji ćete skombinirati styling za kojim će se svi okrenuti. Dama iz centra nosi bijele čipkaste hlače koje su baš jako upečatljive, a čak mogu biti i dobar odabir ako niste tip za haljine, a treba vam outfit za svadbu. Svi znamo da je sezona svadbi u punom jeku i uz neki cool blejzer ili topić, ovo može biti kul kombinacija za neko boho vjenčanje.  

Ona je svoje uparila sa satenskim topićem ukrašenim čipkom. Nosi veliku metalik torbu i metalik sandale s visokom block potpeticom. Nanizane narukvice vrište "ljeto", a i lančići su vrlo trendi i mogu se nositi u svim u kombinacijama. 

Lijepa Josipa je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".