Roditelji su ispratili klince u školu; izdvojili smo najbolje outfite modno osviještenih mama

U odjevnim kombinacijama zgodnih dama i sami možete pronaći inspiraciju za zadnje ljetne dane
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je počela škola, a ponosni roditelji u školu su ispratili svoje prvašiće. Na društvenim mrežama podijelili su fotografije od velikog i važnog dana, a nama su za oko, između ostalog, zapele i odjevne kombinacije koje su modno osviještene mame odabrale za prvi dan škole svojih djevojčica i dječaka. 

Marijana Batinić držala se klasike pa je traperice kombinirala s efektnim žutim sakoom, a stajling je nadopunila smeđim mule natikačama i bijelom torbicom. 

Teuta Mesaroš, vlasnica popularnog zagrebačkog salona, odabrala je široke traperice i spojila ih sa statement narančastom bluzom. Look je upotpunila jednostavnim sandalama, a popularna dizajnerska torba pletenog dizajna bila je super točka na "i" cijelog outfita. 

Lana Klingor Mihić odabrala je kombinaciju ležernog prizvuka pa je skinny traperice spojila s tenisicama i predimenzioniranom plavom košuljom, must have komadom koji svoje mjesto treba naći u svakom ormaru jer je nosiv iz sezone u sezonu. 

Ivana Petković Čevra oduševila nas je kombinacijom običnih crnih hlača i lepršave bluze. Zvijezda stajlinga bile su upečatljive salonke zmijskog uzorka, čime je potvrdila da će životinjski print biti hit i ove jeseni. 

 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ove prezgodne plavuše

Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna maturantica

Dama od koje svi možemo učiti o stilu: 'Kombinacija nije preupadljiva, ali izgleda dobro i pomalo elegantno'

Obožavamo stil ovog para! Baš uvijek izgledaju kao da su sišli s naslovnice modnog časopisa
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".