Rock chic s potpisom Alexandera Wanga

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Nastavlja se povratak 90-ih godina...
Vidi originalni članak

Alexander Wang predstavio je novu kolekciju za jesen zimu 2016. godine. Na pisti je prevladala rock estetika s popularnom dozom stila 90 ih godina. Revija je održana u crkvi Saint Bartholomew na Aveniji Park a popraćena je zvucima žestokog punka. Wang je na pistu poslao neke od trenutno najzanimljivijih modnih lica poput Lexi Boling, Binx Walton, Vanessa Moody i Hanne Gaby Odiele i Anne Ewers. 

U zanimljivoj kolekciji prevladavali su urbani T-shirti, fantastične mini suknje, predimenzionirani komadi i sada već neizbježne bomber jakne. Kožni dodaci, lanci i metalne ogrlice samo su pridonijeli  sjajnoj rock glam kolekciji. U galeriji pogledajte najbolje od Wangove revije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".