Robert Sever šarmantnom i chic kolekcijom otvorio slavljenički BIPA Fashion.hr

Sever je na najbolji mogući način otvorio jubilarnu sezonu najvećeg tjedna mode, koji iz sezone u sezonu predstavlja najbolje od hrvatske mode.
Vidi originalni članak

Spektakularna modna pista i uzbudljiva revija dočekale su posjetitelje jubilarnog 25. BIPA Fashion.hr-a. Najznačajniji modni događaj sezone započeo je samostalnom revijom Roberta Severa koji je predstavio nosivu kolekciju s prizvukom sedamdesetih godina.

Ovu je kolekciju inspirirala Kristina Bangoura, Severova muza koja je reviju pratila iz prvog reda, a po njoj je ova odlična kolekcija i dobila ime. Sever je ostao vjeran svojem preponatljivom dizajnu te je u 60 izlazaka predstavio pregršt dnevnih kombinacija s nekoliko večernjih lookova.

Osim odjeće, u kolekciji su se našle i popularne krune, nakit, kape, šalovi i bandana marame, a u nizu odjevnih kombinacija za žene, na pisti se našla i manja selekcija muške odjeće koja je estetski složena sa ženskom linijom. 

Ova je revija bila specifična po tome što je jedna od najpoznatijih manekenki na pisti bila Lucija Lugomer, naš prvi hrvatski plus size model, a time je Sever dokazao kako u paleti svojih kreacija ima ponešto za svaku ženu, bez obzira na to kakav stil njeguje. Ljubiteljice poslovnog, casual ili romantičnog stila mogu izgledati chic cijeli dan, a istovremeno se osjećati jako ugodno u tome što nose.

Sever je na najbolji mogući način otvorio jubilarnu sezonu najvećeg tjedna mode, koji iz sezone u sezonu predstavlja najbolje od hrvatske mode. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".