Robert Sever predstavio genijalnu kolekciju u kojoj glavnu riječ vode komadi za svakodnevna chic izdanja

Radili su na ideju održivosti mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih materijala
Vidi originalni članak

Robert Sever sa svojim je timom predstavio novu kolekciju, inače treću ovogodišnju koja je nastavna priča na njihov opus. U novoj se kolekciji dizajner fokusirao na artikle koji su itekako potrebni za svakodnevni chic suvremeni modni izričaj. 

- U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica uvrstimo u određenu zbirku. Davno smo shvatili da nas više ne čine sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempu; predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brendu odgovaraju - kaže Sever.

Radili su na ideju održivosti mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih materijala, bez obzira na to radi li se o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena:

- U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Naši artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgledaju izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni - kaže Robert Sever

Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija. Kroz ovu kreativnu priču približavaju se svakodnevnoj funkcionalnoj odjeći koja je bogata dizajnerskim detaljima, ali je vrlo lagana za kombiniranje i nošenje. Uz već prepoznatljive košulje i haljine, u selekciju je uvršteno i nekoliko haljina, među kojima se izdvaja model Marija Tricolore, u prekrasnom retro floranom uzorku i kombinaciji tri boje.

- U istoj smo kombinaciji izradili i haljinu za djevojčice pod imenom "Kosjenka". U liniji koja je prvi put predstavljena prošle godine, "Home & Vintage", donosimo novu selekciju ukrasnih jastuka u novim, pastelnijim tonovima. Izrađeni su u zanatskoj maniri, a inspirirani su slikarstvom flore i faune. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini-serijama, s predivno dizajniranim detaljima - predstavio je Sever. 

 

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Svi pričaju o "transformaciji" kreacije Blake Lively, kao i o Kim Kardashian u kultnoj haljini Marilyn Monroe

Slip haljina, kaubojke i kožnjak zajedno izgledaju tako dobro: Ovoj kombinaciji teško ćete pronaći manu

10 mirisnih favorita koji će oduševiti i one koji floralne mirise baš i ne preferiraju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".