Robert Sever

Pogledajte karijeru od početka pa sve do sada, jednog od najvećeg hrvatskog dizajnera Roberta Severa.
Vidi originalni članak

Prepoznatljivi brend Robert Sever nastao je još davne 2001., a s više od 40 predstavljenih kolekcija jedan je od najdugovječnijih na hrvatskoj modnoj sceni. Njegove kolekcije iz sezone u sezonu pišu različite modne priče inspirirane drukčijim kulturološkim utjecajima, a jedinstveni artistički detalji njegov su zaštitni znak. Od samog početka Sever je razvijao i zanimljive modne dodatke kao što su nakit, kape, šalovi, remenje i uvijek specifične RS torbe koje obožavateljice rada ovog dizajnera posebno vole.

2001. 

Prvu kolekciju Roberta Severa nosili su svi. Profesionalni modeli, prijatelji, mlađi i stariji. Sever za svakoga i Sever zauvijek!

2002.

Kolekcija INFRASEVER inspirirana folklorom, ruskom vojskom i baletom vrvjela je ručno obojanim i oslikanim unikatnim artiklima.

2003. 

Kolekcija “Severelle” bila je inspirirana art decoom i potpuno ručno oslikana. Efekt je bio sezualan i vrlo koketan!

2005. 

Kolekcija Rua General Severiano posvećena je Fridi Kahlo koja je bila glavna muza kolekcije.

Kolekcija Ultra Sever bila je slavlje ženske ljepote i individualnosti koja je bezvremenska.

2008. 

Prva suradnja nekog komercijalnog i dizajnerskog branda rezultirala je mini kolekcijom za Concept. 

2009. 

Severova najosobnija autorska kolekcija imena Code 1111/D vrvjela je ženstvenim kreacijama.

2010. 

Kolekcija Marija proslava je duha, energije, ukusa Robertove majke koja je preminula.

2011. 

Ovu maštovitu i elaboriranu kampanju na ulicama Rijeke snimila je Robertova prijateljica Milica Czerny Urban. 

2015. 

Nakon brojnih vjenčanicaizrađenih po mjeri, kolekcijom RS White predstavljena je nevjerojatna kolekcija luksuznih materijala kao stvorena za taj poseban dan.

Nova kolekcija nazvana “Laura” deseta je kampanja brenda RS s Ivom Marušić u glavnoj ulozi. Senzualne kreacije obilježili su snažni ženstveni vizuali koji e aniraju žensku sagu, ljepotu i nesputanost. Laura je mistična, smjela, opuštena i sofisticirana žena koja uživa u svojoj ženstvenosti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".