Rihanna zabljesnula na Met Gali u luksuznoj vjenčanici napravljenoj sa 500 bisera

Rihanna ne samo da se dotakla jednog od najznačajnijih trendova večeri – nošenje vjenčanica, već ga je podigla na novu razinu.
Vidi originalni članak

Tema Met Gala 2023. bila je 'Karl Lagerfeld: Linija ljepote' u čast Karla Lagerfelda, koji je bio redoviti posjetitelj Met Gale. Mnogi poznati sudjelovali su na ovom događaju, ali najviše pažnje svojom odjevnom kombinacijom svakako je privukla Rihanna.

Rihanna i A$AP Rocky prvi put primijećeni su kako napuštaju hotel u izgledima koji su odali počast laureatu večeri, Karlu Lagerfeldu, s vrlo Rihanninim prizvukom.

Rihanna je nosila arhivski krzneni kaput iz Fendijeve kolekcije za jesen 1997., dizajnirao ga je Lagerfeld, a izvorno ga je na pisti nosila Naomi Campbell. Dodala je slojeve dijamantnih ogrlica i par naušnica u obliku kamelije, cvijeta koji je voljela Coco Chanel i koji je postao sinonim za francusku modnu kuću Karla Lagerfelda koju je vodio više od tri desetljeća. 

A$AP Rocky je, u međuvremenu, uzeo uzor od odjeće koju je nosio sam Lagerfeld. Glazbenik je nosio crni blejzer i bijelu košulju s crnom kožnom kravatom, uz kilt, a sve je dizajnirao Gucci za događaj, kako piše Vogue.

Jedna brza promjena kasnije, i par je stigao na crveni tepih u Metropolitan Museum of Art s Rihannom u potpuno novom izgledu. Noseći Valentino svilenu faille haljinu sa plaštom prekrivenim s 30 ogromnih kamelija i 500 bisera i vijugavim šlepom, Rihanna ne samo da se dotakla jednog od najznačajnijih trendova večeri – nošenje vjenčanica, već ga je podigla na novu razinu.

Dok je hodala stepenicama, Rihanna je otkopčala plašt kako bi otkrila jedan posljednji detalj: spušteni struk koji je istaknuo njezin trudnički trbuh, dok čeka rođenje njihovog drugog djeteta. 

Met Gala i ove je godine bila raskošna i glamurozna: Pogledajte najbolje i najneobičnije odjevene!

FOTO: Reuters/Pixsell Billie Eilish u Simone Rocha FOTO: Newscom/Pixsell Olivia Wilde u Chloé FOTO: Newscom/Pixsell Kate i Lila Moss u Fendi FOTO: Reuters/Pixsell Anne Hathaway u Versace FOTO: Newscom/Pixsell Dua Lipa u Chanel FOTO: Newscom/Pixsell Phoebe Bridgers u Tory Burch FOTO: Reuters/Pixsell Penélope Cruz u Chanel FOTO: Newscom/Pixsell Nicole Kidman u Chanel FOTO: Newscom/Pixsell Gisele Bündchen u Chanel FOTO: Reuters/Pixsell Margot Robbie Chanel FOTO: Reuters/Pixsell Anok Yai u Prabal Gurung FOTO: Newscom/Pixsell Michelle Yeoh u Karl Lagerfeld FOTO: Newscom/Pixsell Cara Delevingne u Karl Lagerfeld FOTO: Newscom/Pixsell Elle Fanning u Vivienne Westwood FOTO: Newscom/Pixsell Maya Hawke u Prada FOTO: Newscom/Pixsell Gigi Hadid u Givenchy FOTO: Reuters/Pixsell Taika Waititi FOTO: Reuters/Pixsell Michaela Coel u Schiaparelli FOTO: Newscom/Pixsell Conan Gray u Balmain FOTO: Newscom/Pixsell Kim Kardashian u Schiaparelli FOTO: Newscom/Pixsell Jeremy Pope u Balmain FOTO: Newscom/Pixsell Olivia Rodrigo u Thom Browne FOTO: Newscom/Pixsell Erykah Badu u Marni FOTO: Newscom/Pixsell Lizzo u Chanel FOTO: Newscom/Pixsell Stormzy u Burberry FOTO: Newscom/Pixsell Daisy Edgar-Jones u Gucci FOTO: Newscom/Pixsell A$AP Rocky i Rihanna u Valentino FOTO: Reuters/Pixsell Naomi Campbell u Chanel FOTO: Reuters/Pixsell Kristen Stewart u Chanel FOTO: Newscom/Pixsell Eddie Redmayne u Alexander McQueen FOTO: Reuters/Pixsell Camila Morrone u Rodarte

Čizme poput njezinih izvrstan su ulov: Upečatljivom kožnom kombinacijom istaknula se na zagrebačkim ulicama
Influencerica u stajliš izdanju: 'Htjela sam se ležerno obući, da mi bude udobno bez hlača i da mi koža diše'
Svestrana i ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje: Isprobajte chic frizuru koja nikad ne izlazi iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".