Rihanna za Dior

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Nova kampanja modne kuće Dior izgleda odlično! Pogledajte fotografije na kojima glavnu ulogu ima lijepa Rihanna koja je i ovoga puta u kampanju unjela dašak seksipila...
Vidi originalni članak

Rihanna nam ove jeseni sprema mnoga iznanađenja. Nakon što je nedavno njezina suradnja sa sportskim brendom Puma ugledala svjetlo dana, predstavljena je nova suradnja, no ovoga puta ona sa modnom kućom Dior. Kampanja naziva "Tajni vrtovi Versailles-a" oduševila je publiku. No, kako to obično biva kada je Rihanna u pitanju pokrenula je i razne kontroverze s obzirom da je na jednoj od fotografija pokazala više nego što je htjela.Prekrasne fotografije popraćene su i videom u trajanju od čak 4 minute čija priča neodoljivo podsjeća na bajku. Kako i nebi kada je kampanja snimana u čarobnom dvorcu Versaillesa odjeću koju Rihanna potpisuje Dior. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".