Rihanna u odvažnom trudničkom looku: Mini kožna sukna i krzneni top koji su isticali njezin trbuh

Od glave do Pete, Rihanna zna da je svojim odabirom stvorila još jedan viralni modni moment
Vidi originalni članak

Ne treba biti modni stručnjak da bi se primijetilo da je Rihannin trudnički stil jedinstven. Dok se moda za trudne slavne osobe obično poziva na krojeve uz tijelo ili lepršave babydoll haljine, osnivačica beauty i fashion marke Fenty ima vlastiti pristup. Naime, odjevne kombinacije koje naglašavaju njezin trudnički trbuh i slave njezinu trudnoću popularne su kod poznate modne ikone. 

Sada, s Rihanninom objavom da očekuje svoje drugo dijete, što je otkrila tijekom svog povijesnog showa na poluvremenu Super Bowla 2023., željno iščekujemo nove trudničke outfite.

“Trudnoća traje devet do deset mjeseci. Morate uživati ​​u tome", rekla je Rihanna za Entertainment Tonight tijekom svoje prve trudnoće. "Moda je jedna od mojih najdražih stvari, pa, znate, prkosimo tome što uopće znači biti trudna i majka. Ponekad može biti neugodno pa možete odjenuti tu ulogu i pretvarati se."

Općenito govoreći o svojoj trudnoći, dodala je: "Sve je to uzbudljivo putovanje. Samo ga prihvaćam kako dođe svaki tjedan. Uvijek postoji nešto novo i ja to jednostavno prihvaćam i uživam u tome."

Za posljednje pojavljivanje u New Yorku, Rihanna je odabrala Loeweov komplet od umjetnog krzna po narudžbi, koji se sastoji od sivog krznenog kratkog topa s ovratnikom, crne kožne minice s pričvršćenim krznenim pojasom do poda i predimenzioniranog bijelo-smeđeg kaputa od umjetnog krzna.

Izgled je uparila s bijelim i crnim sandalama od zmijske kože s remenčićima koji su joj se omotali oko noge. Modni dodaci uključivali su naušnice s dijamantima i biserima, odgovarajući preveliki prsten i ovalne sunčane naočale s bijelim okvirom.

Još Rihanninih trudničkih stajlinga pronađite u galeriji:

FOTO: Abaca/Pixsell U potpuno bijeloj monokromatskoj odjeći koja se sastoji od bijele bomber jakne poprskane bojom i minice iz Mowalola te parom Loewe čizama boje slonovače na spuštenu petu. FOTO: Best Image/Pixsell U dugačkoj kožnoj jakn, koju nosi s raskopčanim patentnim zatvaračem kako bi joj se otkrio trbuh. Spaja je s crnom minicom i parom sivih čizama na špicere do bedara. FOTO: Press Association/PIXSELL Rihanna dolazi na after-party na Met Gala u kompletu Chrome Hearst koji se sastoji od skraćene bijele košulje s ovratnikom i široke maksi suknje niskog struka s prorezom do bedara. FOTO: Newscom/Pixsell Rihanna je prisustvovala Met Gali 2023. u raskošnoj bijeloj Valentino haljini sa strukturiranim gornjim dijelom prekrivenim rozetama. FOTO: Instagram @badgalriri Stilizirala je bijelu Copernijevu minihaljinu bez leđa s crnim skraćenim sakoom s bijelim rubom iz Chanelove jesenske kolekcije 1994. godine. Njezini modni dodaci uključivali su crne Amina Muaddi stiletto sandale s dijamantnim remenčićima oko gležnja, raskošne okrugle naušnice i prstenje s biserima i dijamantima, prilagođeni cilindar od umjetnog krzna i upečatljive bijele sunčane naočale s logotipom "CC". FOTO: Best Image/Pixsell Rihanna u kompletu od uskog Alaïa bodija i odgovarajućih Alaïa hlača visokog struka. U lakiranim štiklama marke Saint Laurent, lanac s Guccijevim logotipom i slojevima dijamanata. FOTO: Abaca/Pixsell Rihanna u Loewe prugastoj polo majici, širokim trapericama, čizmama boje karamele i crnim nijansama. FOTO: Pixsell U Bottega Veneta looku izrađenom po narudžbi, uključujući sirensko zeleni top i svilenu suknju. FOTO: Reuters/Pixsell U kompletu po narudžbi Maison Margiela by Johna Galliana. FOTO: Newscom/Pixsell Rihanna je prisustvovala 95. dodjeli Oscara noseći Alaïa komplet koji se sastoji od tamnosmeđeg kožnog grudnjaka i maksi suknje preko odgovarajućeg topa od prozirne mrežaste dolčevite. Zapanjujuća suknja uključivala je izreze na bedrima sa strane i dramatičan šlep.

Zgodnoj brineti odlično pristaje pripijena haljina u jednoj od najpopularnijih boja sezone
'Uvijek sam specifično odjevena. Pratim trendove, ali nosim samo one koji nisu masovno prihvaćeni'
Efektan izbor su kožnjak, 'marte' i crvena haljina: 'Spontano sam odabrala ovaj outfit za školu, volim rokerski stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".