Rihanna predstavila novu Fenty kolekciju s odvažnom kampanjom koja slavi njezin trudnički trbuščić

Dok Rihannino donje rublje također dolazi u breskvasto ružičastoj i crnoj boji, par boje trešnje koji je odjenula dostupan je samo za XTRA VIP članove.
Vidi originalni članak

Što je Rihanna bliže terminu poroda, to su njeni outfiti pikantniji. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci nosila je mikro mini suknje na izlascima, potpuno odbacila hlače, a prije samo dva tjedna nosila je svjetlucavi bikini ispod prozirne haljine. Sada je još više podigla razinu pikantnosti kada se skinula samo u donje rublje za kampanju Savage X Fenty.

Kako bi promovirala najnovije ponude svog brenda donjeg rublja, pjevačica je nosila crvenkasto-ružičasti set. Podijelivši slike na Instagramu, njezin izbor intimne odjeće uključivao je demi grudnjak i prozirne tange koje otkrivaju stražnjicu.

Izgled je obogatila cipelama u Barbiecore boji sa svojim ružičastim šiljastim salonkama. Dodatno je dopunila izgled debelom narukvicom i jednom ogrlicom, dok su joj tupe šiške savršeno uokvirivale lice.

Iako društvo vrši pritisak na žene da se pokrivaju dok su trudne, Rihanna se tijekom obiju trudnoća suprotstavila tim zastarjelim idealima. Zapravo, u prethodnom intervjuu za Bustle, pjevačica je svoj trudnički stil opisala kao "buntovnički". Ovaj posljednji look označava drugu kampanju u kojoj je bila dok je bila trudna, a prva je bila Louis Vuitton.

Dok Rihannino donje rublje također dolazi u breskvasto ružičastoj i crnoj boji, par boje trešnje koji je odjenula dostupan je samo za XTRA VIP članove.

Za jedno pojavljivanje u New Yorku, Rihanna je odabrala Loeweov komplet od umjetnog krzna po narudžbi, koji se sastoji od sivog krznenog kratkog topa s ovratnikom, crne kožne minice s pričvršćenim krznenim pojasom do poda i predimenzioniranog bijelo-smeđeg kaputa od umjetnog krzna.

Još Rihanninih trudničkih stajlinga pronađite u galeriji:

FOTO: Abaca/Pixsell U potpuno bijeloj monokromatskoj odjeći koja se sastoji od bijele bomber jakne poprskane bojom i minice iz Mowalola te parom Loewe čizama boje slonovače na spuštenu petu. FOTO: Best Image/Pixsell U dugačkoj kožnoj jakn, koju nosi s raskopčanim patentnim zatvaračem kako bi joj se otkrio trbuh. Spaja je s crnom minicom i parom sivih čizama na špicere do bedara. FOTO: Press Association/PIXSELL Rihanna dolazi na after-party na Met Gala u kompletu Chrome Hearst koji se sastoji od skraćene bijele košulje s ovratnikom i široke maksi suknje niskog struka s prorezom do bedara. FOTO: Newscom/Pixsell Rihanna je prisustvovala Met Gali 2023. u raskošnoj bijeloj Valentino haljini sa strukturiranim gornjim dijelom prekrivenim rozetama. FOTO: Instagram @badgalriri Stilizirala je bijelu Copernijevu minihaljinu bez leđa s crnim skraćenim sakoom s bijelim rubom iz Chanelove jesenske kolekcije 1994. godine. Njezini modni dodaci uključivali su crne Amina Muaddi stiletto sandale s dijamantnim remenčićima oko gležnja, raskošne okrugle naušnice i prstenje s biserima i dijamantima, prilagođeni cilindar od umjetnog krzna i upečatljive bijele sunčane naočale s logotipom "CC". FOTO: Best Image/Pixsell Rihanna u kompletu od uskog Alaïa bodija i odgovarajućih Alaïa hlača visokog struka. U lakiranim štiklama marke Saint Laurent, lanac s Guccijevim logotipom i slojevima dijamanata. FOTO: Abaca/Pixsell Rihanna u Loewe prugastoj polo majici, širokim trapericama, čizmama boje karamele i crnim nijansama. FOTO: Pixsell U Bottega Veneta looku izrađenom po narudžbi, uključujući sirensko zeleni top i svilenu suknju. FOTO: Reuters/Pixsell U kompletu po narudžbi Maison Margiela by Johna Galliana. FOTO: Newscom/Pixsell Rihanna je prisustvovala 95. dodjeli Oscara noseći Alaïa komplet koji se sastoji od tamnosmeđeg kožnog grudnjaka i maksi suknje preko odgovarajućeg topa od prozirne mrežaste dolčevite. Zapanjujuća suknja uključivala je izreze na bedrima sa strane i dramatičan šlep.

Serija 'I tek tako...' ponovno nam je donijela genijalne modne trenutke u kojim je Carrie potpuno zabljesnula
Studentica socijalne pedagogije u chic i trendi blejzeru osvojila špicu: 'Htjela sam da mi bude udobno, a istodobno elegantno'
Zgodna glumica pokazala zašto volimo gležnjače i u toploj sezoni: S kratkim traper kombinezonom izgledaju stvarno efektno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".