Rihanna pokazala trudnički trbuščić u odvažnom outfitu za novu kampanju Louisa Vuittona

Kampanja je objavljena samo nekoliko dana prije početka Tjedna muške mode u Parizu, koji će biti Williamsov prvi Tjedan mode otkako je u veljači imenovan kreativnim direktorom za mušku odjeću Louisa Vuittona.
Vidi originalni članak

Pharrell Williams izdao je prvu kolekcije kao kreativni direktor muške odjeće Louisa Vuittona, a za predstavnicu kampanje odabrao je popularnu pjevačicu i poduzetnicu Rihannu

Modni duo prije nekoliko dana je izbacio svoju reklamu, koja prikazuje Rihannu dok nosi hrpu torbi duginih boja prekrivenih motivima prepoznatljivog logotipa kuće. U kampanji pjevačica nosi višetonsku sivu i pikseliziranu kožnu košulju koja je ostavljena otkopčana, otkrivajući njezin trudnički trbuščić. Također nosi crne hlače, slojeve ogrlica i svjetlucavu naušnicu.

Williams je mega suradnju najavio podijelivši fotografiju na kojoj pozira ispred jednog od jumbo plakata podignutih ispred Musée d’Orsay u Parizu. Na fotografiji nosi crnu kožnu biciklističku jaknu, široke crne hlače i žute reflektirajuće sunčane naočale.

Kampanja je objavljena samo nekoliko dana prije početka Tjedna muške mode u Parizu, koji će biti Williamsov prvi Tjedan mode otkako je u veljači imenovan kreativnim direktorom za mušku odjeću Louisa Vuittona. Williams nasljeđuje Virgila Abloha, koji je tu ulogu obnašao do svoje smrti u studenom 2021, kako piše Harper's Bazaar.

O glazbenikovom preuzimanju linije muške odjeće kuće, predsjednik Louis Vuitton i CEO Pietro Beccari prethodno je rekao u izjavi: “Drago mi je poželjeti dobrodošlicu Pharrellu, nakon naše suradnje 2004. i 2008. za Louis Vuitton, kao našem novom muškom kreativnom direktoru. Njegova kreativna vizija nedvojbeno će voditi Louis Vuitton prema novom i vrlo uzbudljivom poglavlju.”

U međuvremenu, Rihanna je trudna s drugim djetetom nje i dečka A$AP Rockyja. Javno je objavila tu vijest tijekom svog povijesnog nastupa na poluvremenu Super Bowla prošle veljače, a od tada je nastavila dijeliti neponovljive i inovativne trudničke lookove, stoga ne čudi što ju je Williams izabrao za izjavu za svoju prvu Louis Vuitton kampanju.

Kate Middleton u zelenom kompletu koji podsjeća na onaj koji je princeza Diana nosila za istu prigodu
Izvrsno joj pristaje kombinacija svilene suknje i kožne jakne: 'Obožavam životinjske uzorke, pogotovo zebrasti i kravlji'
Kakav odličan miks boja i uzoraka! Zgodna djevojka prava je majstorica u spajanju nespojivog

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".