Rihanna pokazala najodvažniji trudnički look: Na Diorovoj reviji pojavila se u prozirnoj haljini koja ističe donje rublje

Iza većine njezinih trudničkih kombinacija stoji stilistica Jahleel Weaver.
Vidi originalni članak

Otkad je Rihanna objavila da je trudna, obožavatelji s veseljem prate njezin trudnički stil, a na jučerašnjoj Diorovoj reviji u Parizu, gdje je predstavljena kolekcija za jesen 2022., pokazala je najodvažniji trudnički stajling.

Iza većine njezinih trudničkih kombinacija stoji stilistica Jahleel Weaver, a pjevačica nagrađena Grammyjem pojavila se u prozirnoj haljini od tila ispod koje se istaknulo čipkasto donje rublje.

Od glave do Pete, Rihanna zna da je svojim odabirom stvorila još jedan viralni modni moment, a britanski Vogue ovo je izdanje proglasio Rihanninim najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad. Odabrala je polupodignutu frizuru iza koje stoji stilist kose Yusef Williams. Kombinaciju je nadopunila statement lakiranim čizmama i jaknom od vinila. Iako na reviju nije nosila komade iz svoje linije donjeg rublja, odabrala je make up s vlastitim potpisom pa se istaknula efektnim ružem za usne u nijansi Board Memb'r. Iza njezinih make up lookova inače stoji vizažistica Priscilla Ono.

Rihanna je krajem siječnja objavila da je trudna s A$AP Rockyjem, a od prve fotografije gdje je obznanila trudnoću, kad se pojavila u ružičastoj puf-jakni iz Chanelove kolekciji, Rihannin trudnički stil krade pozornost. 

- Želim promicati ideju o seksepilu. Kad žene zatrudne, društvo ima tendenciju da bi žene trebale skrivati svoj seksepil i da ne možeš biti seksi, ali ja ne vjerujem u to - rekla je pjevačica i osnivačica brenda Fenty Beauty za Refinery29.

Još Rihanninih trudničkih stajlinga pronađite u galeriji

FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL

 

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Sve više se nose hlače kakve je isfurala i dama koja nas svaki put oduševi modnim odabirima

Severina je često na listama najbolje odjevenih Hrvatica, stil komentira savjetnica: 'Očita je sklonost ženstvenim i romantičnim krojevima'

50 modela haljina za koje kažu da laskaju svakoj figuri, a bit će prave zvijezde proljetne garderobe

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".