Rihanna na Super Bowlu objavila da je trudna, a mi smo se prisjetili njezinog najodvažnijeg trudničkog looka

Iza većine njezinih trudničkih kombinacija stoji stilistica Jahleel Weaver.
Vidi originalni članak

Nakon što je šest godina gotovo napustila glazbenu karijeru, Rihanna se u nedjelju vratila na pozornicu na najveličanstveniji mogući način. Naime, bila je glavna zvijezda poluvremena i najavila svoju drugu trudnoću na Super Bowlu LVII. U all-red kombinaciji zabljesnula je na pozornici te pokazala još jedan odličan modni trenutak, a mi smo se prisjetili jednog od najpopularnijih i najodvažnijih lookova tijekom njezine prve trudnoće.

Otkad je Rihanna prvi put objavila da je trudna, obožavatelji su s veseljem pratili njezin trudnički stil, a na Diorovoj reviji u Parizu, gdje je predstavljena kolekcija za jesen 2022., pokazala je najodvažniji trudnički stajling.

Iza većine njezinih trudničkih kombinacija stajala je stilistica Jahleel Weaver, a pjevačica nagrađena Grammyjem pojavila se u prozirnoj haljini od tila ispod koje se istaknulo čipkasto donje rublje.

Od glave do Pete, Rihanna svojim je odabirom stvorila još jedan viralni modni moment, a britanski Vogue ovo je izdanje proglasio Rihanninim najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad. Odabrala je polupodignutu frizuru iza koje stoji stilist kose Yusef Williams. Kombinaciju je nadopunila statement lakiranim čizmama i jaknom od vinila. Iako na reviju nije nosila komade iz svoje linije donjeg rublja, odabrala je make up s vlastitim potpisom pa se istaknula efektnim ružem za usne u nijansi Board Memb'r. Iza njezinih make up lookova inače stoji vizažistica Priscilla Ono.

Rihanna je krajem siječnja 2022. objavila da je trudna s A$AP Rockyjem, a od prve fotografije gdje je obznanila trudnoću, kad se pojavila u ružičastoj puf-jakni iz Chanelove kolekciji, Rihannin trudnički stil krade pozornost. 

- Želim promicati ideju o seksepilu. Kad žene zatrudne, društvo ima tendenciju da bi žene trebale skrivati svoj seksepil i da ne možeš biti seksi, ali ja ne vjerujem u to - rekla je pjevačica i osnivačica brenda Fenty Beauty za Refinery29.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Divna studentica u modelu traperica koji je uvijek dobro imati u ormaru jer pašu na - baš sve!
Tako jednostavna, a tako divna! Dama sa špice nosi čizme koje baš nikad ne izlaze iz mode
Što se događa ako zaspimo s mokrom kosom ili nosimo rep tijekom noći? Evo što kažu stručnjaci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".