Rihanna na Oskarima zablistala u tri različita outfita, a posebno oduševila u odvažnom looku za nastup

Na Oskarima je izvela i svoju pjesmu "Lift Me Up" iz filma Black Panther: Wakanda Forever. Pjesma, koja je nominirana za najbolju originalnu pjesmu, donijela je pjevačici prvu nominaciju za Oscara.
Vidi originalni članak

Dodjele Oskara nije propustila ni Rihanna koja je za ovaj događaj odabrala čak tri različita outfita. Tom je prigodom zablistala na crvenom tepihu u kompletu s potpisom Alaïa. Komplet se sastoji od prozirnog topa raskošne, volumiozne kožne suknje, a sve je začinila nakitom Moussaieff. 

Zapanjujuća suknja uključivala je izreze na bedrima sa strane i dramatičan šlep. Pop zvijezda nosila je kosu podignutu u punđu. Što se tiče makeup, nosila je svjetlucavo srebrno sjenilo, ružičasto rumenilo i jarko crvene usne.

Rihanna se promijenila u još jedan glamurozan outfit kako bi izvela svoju pjesmu "Lift Me Up" iz filma Black Panther: Wakanda Forever. Pjesma, koja je nominirana za najbolju originalnu pjesmu, donijela je pjevačici prvu nominaciju za Oscara. 

Za nastup je izgledala nevjerojatno u crnom grudnjaku ukrašenom resicama od kristala i prozirnim mrežastim naramenicama. Top je uparila ju je s odgovarajućim crnim hlačama ukrašenim zlatnim cvjetnim dizajnom. Završila je izgled koji je za nju napravio Maison Margiela by John Galliano crnim salonkama, crnim kožnim opernim rukavicama, slojevitim dijamantnim ogrlicama, dijamantnom narukvicom koju nosi preko rukavica i dijamantnim naušnicama.

Rihanna se nakon nastupa vratila u publiku u još jednom izdanju. Pjevačica se odlučila za Bottega Veneta custom izgled, uključujući zeleni top s otvorenim ramenima te šlepom do poda i svilenu suknju. Od modnih dodatka odabrala je zelen svilene rukavice, a cijelu kombinaciju zaokružila visokim, otvorenim sandalama.

Elegancije i jarkih boja nije nedostajalo: Najbolje odjeveni s 95. dodjele Oskara

FOTO: Newscom/Pixsell Michelle Yeoh u Dior Haute Couture FOTO: Reuters/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu i Giuseppe Zanotti FOTO: Newscom/Pixsell Cara Delevingne u Elie Saabu, Stuartu Weitzmanu i Bulgariju FOTO: Reuters/Pixsell Lady Gaga u Atelier Versace i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Fan Bingbing u Tonyju Wardu, Tyleru Ellisu i Lorraine Schwartz FOTO: Reuters/Pixsell Halle Bailey u Dolce & Gabbani i De Beersu FOTO: Newscom/Pixsell Rooney Mara u vintage Alexander McQueen, Jimmy Choo i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Michelle Williams u Chanel Haute Couture i Tiffany & Co. FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell Angela Bassett u Moschinu i Bulgariju FOTO: Newscom/Pixsell Florence Pugh u Valentinu i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Jamie Lee Curtis u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Colin Farrell i Henry Tadeusz Farrell u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Ruth E Carter u Valentinu FOTO: Reuters/Pixsell Salma Hayek i kći u Gucciju FOTO: Newscom/Pixsell Ana de Armas u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Andrea Riseborough u Alexanderu McQueenu FOTO: Reuters/Pixsell Hong Chau u Pradi i Mikimotu FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell Allison Williams u Giambattista Valli i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Ashley Graham u odjeći Alberta Ferretti i Jimmy Choo po narudžbi FOTO: Reuters/Pixsell Elizabeth Olsen u Givenchyju i Giuseppe Zanotti FOTO: Reuters/Pixsell Vanessa Hudgens u vintage Chanelu FOTO: Reuters/Pixsell Michael B Jordan u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Winnie Harlow u vintage Armani Privé i custom CH Carolina Herrera FOTO: Newscom/Pixsell Brendan Fraser u Giorgiu Armaniju FOTO: Reuters/Pixsell Eva Longoria u Zuhair Muradu FOTO: Reuters/Pixsell Sigourney Weaver FOTO: Reuters/Pixsell Sandra Oh u Giambattista Valli i Briony Raymond FOTO: Newscom/Pixsell Stephanie Hsu u Valentinu i Cartieru

Zablistala u komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova: 'Nisam fan glomaznih tenisica i pretrendi kombinacija'
Stajlingu zgodnog ekonomista ne možemo naći zamjerku: Prati trendove, ali bunde ne bi nosio!
Rižina voda za kosu je TikTok trend koji morate isprobati; evo za što je sve dobra

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".