Rihanna je rodila sina: Pjevačica je redefinirala trudnički stil pa smo se prisjetili najboljih izdanja proteklih mjeseci

Trudnička moda nikad nije izgledala zabavnije. Još od objave trudnoće, na fotografiji gdje je pozirala s A$AP Rockyjem, pjevačica s Barbadosa dala je naslutiti što nas čeka u idućim mjesecima.
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna u tajnosti je rodila sina 13. svibnja u Los Angelesu, piše TMZ, a sretnu vijest javnost je doznala jučer. Ime je i dalje nepoznato, a vijest o trudnoći objavila je početkom godine. Proteklih nekoliko mjeseci, u fokusu se našao Rihannin stil odijevanja jer se slobodno može reći kako je kroz svoju trudnoću "redefinirala" trudničku modu. 

Nije potrebno biti modni stručnjak kako biste primijetili da je Rihannin trudnički stil zbilja jedinstven pa trudnička moda nikad nije izgledala zabavnije. Još od objave trudnoće, na fotografiji gdje je pozirala s A$AP Rockyjem, pjevačica s Barbadosa dala je naslutiti što nas čeka u idućim mjesecima. Tada je odabrala jarko ružičastu Chanel puf-jaknu, u kombinaciji s baggy trapericama i hrpom zlatnog nakita, a ukrala je pozornost i kada je u veljači u Los Angelesu odabrala čipkasti kardigan s potpisom Jeana Paula Gaultiera, tajicama, Carhartt jaknom, Balenciaga sunčanim naočalama i Jimmy Choo salonkama, piše Harper's Bazaar. 

Zadnju kombinaciju o kojoj se pričalo na društvenim mrežama, pokazala je na Majčin dan, kad se pojavila u srebrnom mrežastom topu i suknji, koje potpisuje brend Miu Miu. 

- Trudnoća traje dugih devet mjeseci. Morate uživati. Moda je jedan od mojih omiljenih užitaka. U trudnoći ponekad može postati neugodno pa se možeš odjenuti i pretvarati se - ispričala je jednom prilikom Rihanna za Entertainment Tonight i ranije dodala kako je riječ o jednom uzbudljivom putovanju u kojem uživa. 

O trudničkom stilu Rihanna je govorila i u intervjuu za Vogue, gdje je bila zvijezda svibanjske naslovnice. Pozirala je u crvenom čipkastom kombinezonu s Alaïa potpisom, nadopunjenom rukavicama u istom tonu i u salonkama s crvenim detaljima. U spomenutom intervjuu osvrnula se na trudničke outfite. Neki ih hvale, drugima se ne sviđaju, no pjevačica je u svojim modnim izborima cijelo vrijeme vjerna sebi i svojem stilu.

- Kad sam doznala da sam trudna, samoj sebi sam rekla: "Nema šanse da ću kupovati trudničku odjeću" - rekla je ranije i dodala:

- Žao mi je, ali odijevanje sa sobom donosi previše zabave. Neću dopustiti da taj dio nestane samo zato što se moje tijelo mijenja.

Pjevačica je rekla i kako se nada da će redefinirati značenje onoga što se smatra "pristojnim" za trudnicu.

- Moje tijelo sada radi nevjerojatne stvari i ja se toga neću sramiti. Ovo bi trebalo biti slavljeničko razdoblje, zašto bi netko morao skrivati svoju trudnoću - rekla je Rihanna u intervjuu. Na pitanje što će beba nositi kad se rodi, s obzirom na to da su je fotografi nedavno ulovili kako gleda minijaturni baloner, otkrila je kako još uvijek nije kupila niti jedan komad odjeće! 

Stilistica i modna savjetnica Solange Franklin kaže kako je Rihannin modni pristup "više je više" zapravo snažan odgovor na trudnoću u 2022., kad, između ostalog, traju pandemija i rat. Donošenje novog života na svijetu ovim okolnostima, kaže Franklin za Vogue, zahtijeva veliki optimizam. Njezinu odvažnu filozofiju opisuje kao radikalnu, kao jasnu demonstraciju jedinstvene snage i odlučnosti koja je potrebna kako bi se prošlo kroz cijelu situaciju. 

U galeriji pogledajte neka od najboljih Rihanninih izdanja tijekom trudnoće

FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Instagram @badgalriri FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL

 

Spoj haljine i čizama na zgodnoj frizerki baš dobro izgleda: 'I preko ljeta nosim gležnjače, a imam pet pari kaubojki!'

'Nikad me nećete vidjeti u tenisicama, štikle nosim na sve moguće i za sebe kažem da sam rođena u njima'

'Ovo je bio prvi put u povijesti suprugove obitelji da netko nema dogovoreni brak. Bilo je 1200 gostiju i trajalo je tri dana'

Ni Vanna nije odoljela najpopularnijim cipelama ovog proljeća: Fantastično ih kombinira uz šljokičastu mini-haljinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".