Rihanna i Puma najavili novu suradnju pet godina nakon zadnje koja je bila pravi hit

U kratkom priopćenju u srijedu, Puma je najavila obnovu suradnje, koja bi uskoro trebala biti objavljena.
Vidi originalni članak

Puma i Rihanna najavili su novu suradnju objavom na Instagramu u kojoj je jednostavno pisalo “She’s back” uz logo Pume i Fenty. kako prenosi Fashion United.

Početkom 2016. godine pjevačica, čije je pravo ime Robyn Rihanna Fenty, pokazala je prvu zajedničku kolekciju s Pumom pod nazivom 'Fenty by Rihanna', koja je predstavljena tijekom New York Fashion Weeka. Prije toga već je godinu dana bila aktivna kao gostujuća dizajnerica te je imala uspjehe s komadima poput modela cipela Creeper koji je tada vrlo brzo rasprodan.

Tri godine kasnije saznali su se njezini planovi za lansiranje brenda 'Fenty', a trebali su se realizirati zajedno s francuskom grupom luksuzne robe LVMH. No, to je stavljeno na čekanje za 2021. I Rihana je tada postigla znatno veći uspjeh sa svojom kozmetičkom linijom 'Fenty Beauty' i etiketom donjeg rublja 'Savage x Fenty', s kojom je pokrenula i liniju sportske odjeće. Za to vrijeme, suradnja s Pumom se ugasila, a zajednički proizvodi nestali sa scene. Posljednja Rihanna i Puma kolekcija predstavljena je za SS18.

U kratkom priopćenju u srijedu, Puma je najavila obnovu suradnje, koja bi uskoro trebala biti objavljena. Što očekivati, ostaje za vidjeti.

Danijela Martinović nekad i sada: Evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina!

FOTO: Davor Plukavec/Pixsell Danijela Martinović promovirala svoj šesti album "Oaza" 2005. FOTO: Davor Plukavec/Pixsell Za nastup na Dori, izboru za Pjesmu Eurovizije 2005. FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell Na predstavljanju svog parfem "La-la" 2006. FOTO: Davor Plukavec/Pixsell Snimanje serije 'Nad lipom 35' s Danijelom kao glazbenom gošćom 2006. FOTO: Robert Anić/PIXSELL Za nastup na Dori, izboru za Pjesmu Eurovizije 2006. FOTO: Davor Plukavec/Pixsell Koncert hrvatskih izvođača u Deutsches Theater u Muenchenu 2007. FOTO: Luka Klun/PIXSELL Na otvorenju restorana Croatica 2009. FOTO: Matija Habljak/PIXSELL Nastup Danijele Martinović i Petra Graše nakon ždrijeba Snježne kraljice 2009. FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell Sandri Paović upriličena rođendanska proslava 2011. FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell Druga večer festivala zabavne glazbe Split 2013. FOTO: Borna Filić/PIXSELL Na drugoj večeri Cro A Portera 2013. FOTO: Petar Glebov/Pixsell Na trećoj večeri Perwoll Fashion.hr-a 2013. FOTO: Borna Filić/PIXSELL 79. zlatna igla, revija zagrebačkih obrtnika 2014. FOTO: Petar Glebov/Pixsell Na koncertu Petra Graše 2014. FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell Na koncertu Halida Bešlića 2015. FOTO: Miranda Cikotić/Pixsell Danijela Martinović 2015. FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL Koncert na CMC Festvalu u Vodicama 2016. FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell Predstavila svoju knjigu pjesama u kavani Johann Franck 2016. FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL Vodice: CMC Festival 2017. FOTO: Matija Habljak/PIXSELL Na otvorenju nove trgovine Eduro 2020. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Danijela Martinović i zaklada "Hrvatska za djecu" najavili turneju Neopisivo 2019. FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL Koncert Danijele Martinović za zakladu Hrvatska za djecu 2019. FOTO: Filip Kos/Pixsell Na modnoj reviji BIPA Fashion.hr-a 2018. FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell Povodom Noći hrvatskih prvaka 2018. FOTO: Željko Hladika/Pixsell Danijela Martinovic održala je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski 2022. FOTO: Matija Habljak/PIXSELL Na otvorenju novog dućana Aleksandre Dojčinović 2021. FOTO: Josip Regović/PIXSELL Crveni tepih 9. Story Hall of Famea 2022. FOTO: Josip Regović/PIXSELL Medijska nagrada Večernjakova ruža 2022. FOTO: Miroslav Lelas/Pixsell Finalna večera Splitskog festivala 2022.

Potvrdila je da je osmijeh najbolji modni dodatak svakog outfita: 'Volim kombinirati uzorke, ne bojim se toga!'
Domaća vizažistica otkriva pet top proizvoda za prikrivanje nepravilnosti na licu
Već nas je jednom osvojila stajlingom, a potom je prošetala tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".