Revolucija u svijetu grudnjaka

Recite zbogom žici!
Vidi originalni članak

Donje rublje ove je godine proslavilo, ni više ni manje, sto godina postojanja. Prvi grudnjak sa žicom nastao je oko 1930-ih godina, a svrha mu je bila jednaka kao i onoj danas - podignuti grudi. S vremenom razvili su se razni oblici takve vrste grudnjake od onih s dodanim push up-om, balconetta, pa do onog koji nudi više načina kako namjestiti naramenice. Danas čak postoji trideset vrsta grudnjaka, a nedavno je postao popularan onaj koji nas podsjeća na gornji dio kupaćeg kostima.

Čipkasti, prozirni ili od pamuka, grudnjak s trokutićima ove sezone glasi kao najudobnija stvar na svijetu. Naravno, bez žice. Zainteresirani ovom glasinom odlučili smo vidjeti što je toliko zaludilo žene diljem svijeta. Prvo smo mislili da takva vrsta grudnjaka (bez žice) neće odgovarati ženama s bujinijim poprsjem, no prevarili smo se. Žicu je nadomjestila deblja guma ispod samog grudnjaka koja ne vas neće stiskati,  a opet pružiti će vam zadovoljavajuću podršku. 

 Za one koji su više sportski tipovi, a nisu baš ludi za topovima za treniranje tu su veoma lagani pamučni grudnjaci od kojih se nećete moći odvojiti (vjerujte nam na riječ). Predviđeni su za manje grudi, no osim aktivnosti u njima možete spavati jer ih uopće nećete osijetiti. Mi vam donosimo primjer poznatog brenda Calvin Klein, ali u bilo kojem dućanu s donjim rubljem možete pronaći ovakav grudnjak po dosta povoljnim cijenama. 

 Smatramo da svaka žena u ormaru mora imati barem jedan komad seksi donjeg rublja, no ovaj put bez stezanja i neugodnog osjećaja. Bez obzira na to imate li veće ili manje grudi, guma ispod samih košarica idealno je rješenje, a možete ga nositi cijeli dan i osjećati se udobno. Posebno su nam se dojmili oni grudnjaci s više detalja jer ih odvaja od ostalih. 

 Ako još uvijek nemate grudnjak bez naramenica u svojem ormaru, svakako vam preporučamo da pronađete jedan ovakav po svojoj mjeri i ukusu jer smo se mi ugodno iznenadili (i ne skidamo se iz našeg primjerka). 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".