Revija luksuznog brenda Saint Laurent s Tjedna mode u Parizu jedna je od onih o kojoj se priča i dan poslije

U prvom planu revije bile su Vaccarellove jakne širokih ramena za koje je trebalo nekoliko mjeseci da se dovedu do savršenstva, a Vogue ih opisuje kao božanstvene.
Vidi originalni članak

Anthony Vaccarello iza luksuznog brenda Saint Laurent predstavio je moćnu i beskompromisnu proljetnu kolekciji na pisti u samoj blizini Eiffelovog tornja. Modna je revija održana na otvorenom, a show je zaokružen raskošnim vatrometom, piše Vogue o reviji o kojoj se govori i dan poslije, a fashionistice na društvenim mrežama ne skrivaju svoje oduševljenje viđenim.

U prvom planu revije bile su Vaccarellove jakne širokih ramena za koje je trebalo nekoliko mjeseci da se dovedu do savršenstva, a Vogue ih opisuje kao božanstvene. Vacarrello je izjavio kako se umorio od gledanja predimenzioniranih jakni na društvenim mrežama i samo je želio pokazati kako izgleda dobro krojena jakna.

Kombinirao ih je s trapericama visokih struka, hlačama od spandexa i kombinezonima, a svaki od lookova bio je upotpunjen efektnim kožnim rukavicama i unikatnim nakitom. 

U stajlinzima je publika primijetila jedan ponavljajući detalj - clutch torbicu "zapasanu" na pojas hlača, a Vogue kaže kako je Vaccarello time želio odaslati poruku kolekcije: Sređeni možete biti ležerni, ležerni možete biti dotjerani. 

Harper's Bazaar piše kako je Anthony Vaccarello pronašao utjecaj kojeg je Paloma Picasso imala na Yvesa Sainta Laurenta, istražujući kako je njezin paradoksalni pristup modi "pogurnuo" dizajnera u novu fazu karijere. To se vidi, kako piše Harper's, u miksu širokih ramena i čistih, tankih linija, dubokih dekoltea i hlača s visokim strukom. 

 

Lijepa Karla pokazala je kombinaciju bez mane i osmijeh pored kojeg sve pada u drugi plan

Odvjetnica u super stajlingu za svaki dan: 'Idem na neformalan sastanak pa si mogu priuštiti poderane traperice'

Krznene sandale na špici ne vidimo često: Pogledajte kako ih kombinira Anita Broadfoot

Najtraženija zimska jakna vratila se u kolekcije omiljenih dućana; imate li je u ormaru?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".