Revija koju su svi s nestrpljenjem čekali

FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo
Omiljeni modni dvojac publike, ELFS, predstavio je svoju kolekciju na pretposljednjoj večeri BIPA FASHION.HR-a
Vidi originalni članak

 Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, imena koja se kriju iza modnog brenda ELFS, priredili su fantastičnu samostalnu reviju na petoj večeri BIPA FASHION.HR-a. Kao i uvijek do sad, reviju su otvorili već svima poznatim haljinama i suknjama, a namijenili su ih dnevnim prilikama kombiniravši ih s kaputima i parkama. Nisu zaboravili ni na večernje prigode pa njihove glamurozne haljine podsjećaju na zlatno doba Hollywooda. Što se tiče ciljane publike, dizajneri su kolekciju namijenili svima kojima vole klasične komade, s naglaskom na udobnosti, kvaliteti i praktičnosti, no istovremeno vole "odlutati" i u neki drugi stil. Stoga su inspiracija za kolekciju bili materijali bogate teksture od kojih su nastali haljine, suknje i kaputi.

Modni dvojac ni ovoga puta nije izostavio krzna i fine veste za hladne dane, no uspješno je to spojio sa ženstvenim i senzualnim linijama. Najveće oduševljenje ženskog dijela publike izazvali su komadi izrađeni od raskošnih materijala bogatih teksutra poput romantične čipke, interesantnih reljefnih vezova te brokata. ELFSi znaju što je najvažnije pa su naglasak i ovog puta stavili na detalje. Tako su kombinacije nadopunjene malenim torbicama i remenjem u službi naglaska ženske siluete. Za razliku od brojnih drugih dizajnera, ovaj se modni dvojac ne ograničava na malu paletu boja, već je spektar zaista šarolik: od puderastih i bakrenih tonova do crne

Muški dio publike također je došao na svoje jer su ELFS-i pripremili kolekciju traperica, hoodica i parki idealnih za casual odjevenog muškarca.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".