Retro šarm ljetne Carpisa kolekcije

FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa FOTO: Caripsa
Pomponi, resice i teksture koje pozivaju na dodir neodoljiva su kombinacija glamura i ljetnog boho chica...
Vidi originalni članak

Ovog ljeta osjetite topli duh Mediterana uz novu kolekciju Carpisa modnih dodataka, nadahnutu opuštenom atmosferom i upečatljivim stilom prekrasne Ibize. Torbice, ruksaci i shopper torbe izrađeni su od različitih visokokvalitetnih materijala, kao što su ručno obrađeni pamuk i platno, s neobičnim etno i geometrijskim printevima, ili ručno oslikanim motivima. Jednostavna crno-bijela paleta boja osvježena je naglascima u jarkim tonovima, poput narančaste, koja je u cijeloj kolekciji prisutna u brojnim nijansama.

Maksi shopper torbe, ruksaci i torbice ukrašeni su trendi pomponima i resicama koji neodoljivo podsjećaju na hipijevsku atmosferu 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Decentni retro detalji savršeno se uklapaju s neuobičajenim materijalima, poput plastike i vodootpornog najlona, a intenzivne boje i teksturizirani uzorak slame na plohama torbi savršeno zaokružuju retro šarm cijele kolekcije. Ljetni asortiman omiljenog talijanskog ženskog brenda torbi i modnih dodataka istodobno je profinjen i zabavan – idealan kompromis između glamura i praktične svakodnevnice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".