Reserved x Vogue predstavljaju “Secret system” kolekciju

Ako ste mislili da vas ove godine od odjevnih poslastica više ništa neće iznenaditi, prevarili ste se!
Vidi originalni članak

Nova Reserved kolekcija u suradnji s magazinom Vogue je točka na i svih ekskluzivnih stilskih suradnji, savršena za kraj ovogodišnjih modnih priča.

Iz kreativnosti visokokvalificiranog Reserved dizajnerskog tima i ideje Vogue stručnjaka, proizašla je kolekcija značajna za obje strane, a najveći modni znalci zasigurno neće moći odoljeti, a da si ne osiguraju ključne komade!

Kolekcija “Secret system” kombinira krajnosti. Klasičnost i jednostavnost krojeva otkriva savršene proporcije odjevnih predmeta dok ih međusobno povezuje jedinstvenost materijala s raznolikim moderniziranim teksturama. Kolekcija se zasniva na paleti crvenih boja uravnotežena neutralnim bež i bijelim tonovima. Klasične krojeve nadopunjuju modernizirani detalji, stoga nailazimo na kapute i jakne sa širokim ovratnicima, predimenzionirane pojaseve i rezove.

Dodaci koji nadopunjuju kolekciju uglavnom su gležnjače i visoke čizme u bež i krem nijansama, blago zaobljenog modela s niskom tankom ili blok potpeticom. Torbe su male, također u neutralnim bojama, ali s različitim motivima veoma modernim ove sezone. Pravilo je jednostavno - manje je više.

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu: https://www.reserved.com/hr/hr/woman/get/inspired/secret-system

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".