Remen poput njezinog fashionisticama je i dalje omiljen modni dodatak, a dokaz je da je logomanija i dalje hit

Posljednjih nekoliko sezona, kad je riječ o modnim detaljima, glavnu riječ vodi Gucci remen kojeg trendseterice jednostavno obožavaju.
Vidi originalni članak

Crno-bijele kombinacije apsolutni su hit koji ne poznaje trendove i godišnja doba, a to je pokazala i ljepotica sa zagrebačke špice koja je u svojoj odjevnoj kombinaciji isfurala nekoliko trendova. 

Bijeli kaputić kombinirala je s klasičnom crnom dolčevitom, must have komadom u svakoj zimskoj garderobi, baggy bijelim trapericama i odličnim modnim dodacima. Odabrala je buce koje trendseterice ove sezone jednostavno obožavaju, a možete biti sigurni da će vam u njima biti toplo! Kako ih nose domaće cure, možete vidjeti ovdjeLook je zaokružila remenom s potpisom luskuzne modne kuće Gucci kojeg fashionistice vole već sezonama, bez obzira na njegovu vrtoglavo visoku cijenu od par stotina eura. Iako su mnogi mislili da je riječ samo o prolaznom trendu, činjenica da ga cure nose već godinama, pokazuje kako je riječ o komadu u kojeg vrijedi investirati, osobito ako ste ljubiteljica trenda logomanije. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".