Reebok je lansirao svoje prve ekološki održive tenisice za trčanje

Gigant sportske odjeće predstavio je novu liniju tenisica proizvede od materijala isključivo biljnog porijekla
Vidi originalni članak

Reebok je predstavio svoj novi model tenisica, Forever Floatride GROW, tenisice za trčanje napravljene isključivo od prirodnih materijala, uključujući i ljepilo na biljnoj bazi. Održive tenisice produkt su ekološke svijesti brenda koji je odlučio svoje nagrađivane tenisice za trčanje Forever Floatride Energy preobraziti u ekološki prihvatljiv model.

- Naša Cotton + Corn kolekcija prvi je korak u proizvodnji tenisica od materijala koji rastu. Sada smo u obzir uzeli svoje nagrađene tenisice za trčanje Forever Floatride Energy i ponovno ih dizajnirali koristeći prirodne materijale kako bismo dobili ekološki najodrživije tenisice za trčanje na tržištu - rekao je Matt O'Toole, predsjednik Reeboka.  

S novom jesenskom kolekcijom Reebok je zamijenio plastiku na bazi ulja s materijalima od ricinusova ulja, eukaliptusa, algi i prirodne gume, a Forever Floatride GROW tenisice upotpunjavaju već postojeću Cotton + Corn održivu kolekciju. 

Gigant sportske obuće također je rekao kako prirodni materijali dodatno unapređuju standarde za trkačke tenisice zbog svoje lakoće i fleksibilnosti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".