Rebraste badiće ovog ljeta viđat ćemo posvuda, a mi smo izvukli najbolje iz omiljenih dućana

Bez obzira jeste li vitke građe ili imate obline, rebrasti badići su dizajnirani da vam pruže samopouzdanje i naglase vašu figuru.
Vidi originalni članak

Ljeto je stiglo, a sa sobom donosi i najnovije trendove kada je plažna moda u pitanju. Jedan od glavnih hitova ovog ljeta su rebrasti badići, koji su već sada osvojili srca modno osviještenih ljubitelja sunca i mora diljem svijeta. Ovi badići su ne samo praktični i udobni, već i izrazito efektni, te će zasigurno biti nezaobilazan komad u garderobama svih modno osviještenih žena.

Jedna od glavnih prednosti rebrastih badića je njihova svestranost. Dolaze u različitim stilovima, krojevima i bojama, što znači da svaka žena može pronaći onaj koji joj najbolje odgovara. Bez obzira jeste li ljubiteljka jednodijelnih ili dvodijelnih kupaćih kostima, rebrasti badići će zadovoljiti sve vaše modne potrebe. Također, mogu se kombinirati s različitim dodacima poput šarenih pareosa, šešira ili sunčanih naočala, što vam omogućuje da stvorite jedinstven izgled koji će odmah privući pažnju na plaži.

Još jedna prednost rebrastih badića je njihova udobnost. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala koji se lako prilagođavaju tijelu, pružajući podršku i udobnost tijekom cijelog dana na plaži. Ovi badići oblikuju tijelo na način koji laska svim oblinama, ističući najbolje dijelove vaše figure. Bez obzira jeste li vitke građe ili imate obline, rebrasti badići su dizajnirani da vam pruže samopouzdanje i naglase vašu figuru.

Ono što posebno izdvaja rebraste badiće ovog ljeta je njihova efektnost. Ove sezone, retro stil se vraća u velikom stilu, a rebrasti badići su odličan način da se uhvatite ukoštac s ovim trendom. Svojim vertikalnim rebrastim uzorkom, ovi badići stvaraju vizualnu iluziju koja izdužuje figuru, čineći vas vitkijima i elegantnijima. Uz to, mnogi modeli dolaze s dekorativnim elementima poput izreza, vezica ili resica koji pružaju dodatnu dozu šarma i privlačnosti.

Budući da su rebrasti badići postali pravi hit, mnogi poznati dizajneri i brendovi uvrstili su ih u svoje kolekcije za ovo ljeto. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih ili modernih modela, luksuznih ili pristupačnijih brendova, sigurno ćete pronaći rebrasti badić koji vam odgovara.

U galeriji pogledajte najbolje rebraste badiće:

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Mango FOTO: Mango FOTO: Mango FOTO: Mango FOTO: Mango

Kylie Jenner prihvatila trend cottagecora u zadivljujućoj haljini sa cvjetnim uzorkom i spuštenim ramenima
Severina je često na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina
Profesorica matematike blista u odijelu koje ne prolazi nezamijećeno: 'Pomalo pratim trendove, više sam klasičniji tip'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".