Omiljene torbice brojnih fashionistica stižu u novom ruhu!

Novi logotip i stari model Furlina su dobitna kombinacija
Vidi originalni članak

Furla je na Tjednu mode u Milanu predstavila novu kolekciju Proljeće 2020. u sklopu čega je prezentirala novi logotip i redizajn svog ikoničnog modela Furla 1927.

Dok većina brendova svoju inspiraciju traži izvan tvrtke, Furla se osvrnula na ono čime već raspolažu i to odlično integrirala u ideju o promjeni logotipa i kreiranju novih modela.

Naime, novi logotip omiljenih torbica je luk koji nosi vrlo simbolično značenje.

"Na ulazu Fondazione Furla postoji luk. U tome leži simbolika. Ulazite u novi svijet, ulazite u svijet Furle." rekao je Furlin CEO Alberto Camerlengo za Bazaar.com tijekom predstavljanja na milanskom tjednu mode za proljeće 2020. Predsjednica Furle Giovanna Furlanetto istom je prigodom objasnila poantu logotipa, naglašavajući njegovu bezvremenost, praktičnost i nosivost

U novoj kolekciji Proljeće 2020. ovaj novi logotip naći ćete u Furlinom asortimanu modnih dodataka. Simbol luka smješten je na kopču za zatvaranje Furlinih najpoznatijih modela poput pochette, crossbody torbica, ruksaka itd.

Kada su u pitanju boje, ostali su dosljedni sebi paletom raznolikih boja, pa tako u ponudi možete naći minimalističke crne torbe i boje konjaka, ali i one ekcentričnije u proljetno ružičastoj nijansi. Kolekcija Proljeće 2020. na svojim modnim dodatcima donosi i printove cvijeća i lanaca.

 

Prisjetimo se da je i Zara početkom ove godine lansirala novi logo i promijenila dizajn svoje web-stranice i time šokirala svoje vjerne korisnike. Promjena fonta u logotipu bila je sitna, ali vrlo uočljiva promjena. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".