Reakcije na Twitteru: Dizajnersku torbu od 17 700 kn usporedili s vrećicom za pseći izmet

Jedna je korisnica napisala da joj je bilo urnebesno kad je shvatila koliko je Bottega Veneta torba podsjeća na vrećicu za izmet
Vidi originalni članak

Torbe s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta najtraženiji su modni dodatak ove sezone, a jedan model iz nove kolekcije postao je predmetom zafrkancije na društvenim mrežama. Naime, jedna je korisnica na Twitteru rekla kako je crna torba podsjeća na vrećicu za pseći izmet, a komentar je izazvao oduševljenje kod korisnika jer su se mnogi s tim složili i nasmijali. 

Riječ je o modelu BV Twist koji dolazi u nekoliko boja kao što su boja karamele, crna, bordo, zelena, bijela i smeđa, a komentatori na društvenim mrežama osvrnuli su se na model u crnoj boji, čija je cijena 2155 dolara, odnosno gotovo 17 700 kuna. Talijanski je brend model BV Twist opisao kao torbu mekanog oblika vreće koji izgleda ležerno, nabrano i klizi oko zgloba, no korisnici su se ipak složili da više izgleda poput vrećice za izmet.

Andrea Smith, 27-godišnjakinja iz Londona, prva je uočila sličnost:

- Surfala sam internetom u potrazi za forama vezanima uz cijene dizajnerskih torbi i gotovo sam ispljunula čaj iz ustra kad sam vidjela cijenu Bottega Veneta torbu, mislim da je to presmiješno, rekla je za The Sun i dodala:

- Imam psa i puno vremena provodim u parku. Kad sam vidjela ovaj model na web shopu, stvarno sam se nasmijala jer me podsjetilo na prijateljicu koja tako u parku nosi vrećicu oko ruke. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".