"Razoružala" nas je osmijehom i stajlingom: Studentica nosi torbu za kojom je vladala velika potražnja

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao simpatičnu Lindu, inače studenticu ekonomije koja je velika ljubiteljica boja. Fotografija je nastala u listopadu prošle godine, a izvrsna je inspiracija za ovo proljeće
Vidi originalni članak

Proljeće je uvijek u znaku efektnih boja, a ako ih i sami volite, onda će vam se zasigurno svidjeti stajling studentice ekonomije koju je na špici fotografirao naš Goran ČižmešijaLindu Herman naš je fotograf "ulovio" još prošle godine, a ovih smo se dana prisjetili njezinih modnih ideja jer su odlična inspiracija za početak proljeća. Divna Linda, osim kombinacijom, potpuno nas je "razoružala" i prekrasnim osmijehom. 

- Uvijek nosim nešto na glavi, bilo šešire, bilo marame. Volim boje i uvijek pokušavam biti šarena, a opet da to bude usklađeno - rekla je tada Linda za Divu i dodala kako je tema tadašnjeg stajlinga bila tamnoplava.

- Pratim samo one trendove koji mi se sviđaju. Rijetko nosim nešto usko, dekoltirano i pretjerano kratko, više volim ležerne stilove. Često sam u tenisicama, a štikle gotovo da i ne nosim - rekla je simpatična studentica. 

Za oko nam je zapela torba koju nosi. Riječ je o Zarinom prošivenom modelu sa zlatnim lancem za kojim je vladala velika potražnja. Svaki put kad bi torba došla u ponudu, rasprodala bi se u rekordnom roku, što nimalo ne čudi, s obzirom na to kako je efektna! Linda ju je spojila s još jednim it komadom, kariranom natkošuljom, dok je marama na glavi jako šik dodatak stajlingu.

Karirana natkošulja, tzv. shacket, jedan je od najpopularnijih proljetnih komada. Spoj riječi shirt i jacket najbolje opisuje o kakvom se svestranom komadu radi. Idealan je za prijelaznu sezonu jer je lagan, a istovremeno grije i odličan je saveznik za slojevito odijevanje koje s proljećem dolazi u prvi plan. Ako ste se zasitili nekih vječnih klasika poput balonera i kožne jakne, a ne vidite se u trendu prošivenih modela, razmislite o shacketu jer ćete ga nositi mnogo duže od samo jedne sezone – i kao košulju i kao jaknu, ovisno o prigodi. Ako nemate ideje kako ga kombinirati, Lindino izdanje može biti odlična inspiracija!

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
Učiteljica čiji outfit nije prošao nezamijećeno na špici: 'Zasjalo je sunce pa sam stavila malo boje, da nisam stalno u crnom!'
Novi pogled na omiljeni model haljina: Midi je sjajan za svako godišnje doba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".