Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Vjenčanicu potpisuje nizozemski dizajnerski dvojac Viktor&Rolf, a Katarina Rimac po nju je navodno išla u Italiju
Vidi originalni članak

I dok je za svibanjsko vjenčanje kod matičara u Splitu odabrala kombinezon s dodatkom tila domaćeg brenda eNVy room, Katarina Rimac na crkvenom je vjenčanju u Livnu nosila raskošnu vjenčanicu kojeg potpisuje dizajnerski brend Viktor&Rolf. Haljinu nije moguće kupiti online, već se može poslati tek upit oko cijene, a riječ je o modelu Diana Dream iz njihove bridal kolekcije. 

Budući da haljina nije dostupna online, kao niti u trgovinama u Hrvatskoj, Rimac je navodno po nju išla u Italiju. Ova modna kuća uvijek plijeni pozornost svojim radom, a iza njega stoje nizozemski dizajneri Rolf Snoeren i Viktor Horsting. Rimac je odabrala raskošan model karakterističan zbog puf-rukava i efektnog otvora na leđima s predimenzioniranom mašnom kao zanimljivim detaljem.

 

Raskošna kreacija s prednje strane ima duboki V izrez, a voluminozan donji dio naglašava njezinu ekstravaganciju. 

Vjenčanica Viktor&Rolf nalazi se u ponudi na web stranici The Knot, gdje je navedena i njezina okvirna cijena. Ona se kreće između 9000 i 9999 dolara, odnosno između 56 900 i približno 63 200 kuna

I dok je vjenčanica imala ekstravagantan i "dramatičan" prizvuk, odabir frizure i make upa bio je prilično jednostavan. Rimac je raspustila kosu i uvila je u lagane valove, a vjenčani je look upotpunila nude ružom i laganim smokey eyesom.

U jednom dijelu večeri Viktor&Rolf vjenčanicu zamijenila je nešto kraćim modelom vjenčanice pa je ostatak svadbene večeri provela u modelu koji je kombinacija slojeva tila u donjem dijelu te korzeta u gornjem dijelu

Mate Rimac odabrao je nešto ležerniji look pa je njegov izbor, umjesto klasičnog odijela, bilo ono karirano u kombinaciji s bijelom košuljom i "starkama".

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Lijepa brineta prošetala je tako dobru suknju da je ostatak stajlinga pao u drugi plan

Ona je zaslužila čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Tri frizure koje možete isprobati ove sezone, a super su jer imaju efekt pomlađivanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".