Ramena u prvom planu

Proljetni trend kojeg su svi odmah prihvatili...
Vidi originalni članak

Svaka modna sezona nameće neke nove trendove; neki zažive odmah, neki su rezervirani samo za najhrabrije, a neki se prenose iz sezone u sezonu. No, postoje i oni trendovi koji funkcioniraju poput uragana, dođu iznenada, pometu konkurenciju, nestanu i ubrzo se zaborave, kako da se nikada nisu ni dogodili. Jedan od takvih zasigurno su i - naglašena gola ramena. 

Bilo da se radi o košuljama, haljinama, majicama, pa čak i vestama, ramena su ove sezone lišena materijala i osim što izgledaju nevjerojatno fashion i suptilan seksepilan dojam je zagarantiran! Stoga, što čekate? Nabavite barem jedan model odjeće ovog kroja, police trgovina su ih prepune!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".