Ralph Lauren napušta mjesto glavnog izvršnog direktora

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Ralph Lauren napušta mjesto glavnog izvršnog direktora u vlastitoj kompaniji, a na njegovo mjesto dolazi Stefan Larsson, predsjednik branda Old Navy.
Vidi originalni članak

Nakon gotovo pedeset godina veliki Ralph Lauren odlazi s pozicije glavnog izvršnog direktora, a zamijeniti će ga Stefan Larsson iz Old Navy branda koji je dio Gap kompanije. Larsson je na poziciji predsjednika branda Old Navy bio od 2012. godine, a također i jedan od čelnih ljudi u H&M-u pod čijim se vodstvom prihod kompanije znatno povećao. Prema riječima samog Laurena, Larsson će modnom brandu donijeti nešto posebno jer ima senzibilitet za dizajn i biznis, a na svoje novo radno mjesto trebao  bi doći u studenom. No, Ralph Lauren se ne povlači iz modnog svijeta u potpunosti, nego će i dalje ostati na poziciji  izvršnog predsjednika i glavnog kreativnog direktora. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".